Yalnız Mesajı Göster
Eski 05-25-2008, 14:48   #27 (permalink)
Üye Bilgileri
~ImCcrashI~
Forumcu

Giriş: Jul 2006
Rep Gücü: 411
Rep Puanı : 40629
Rep Seviyesi: ~ImCcrashI~ Repin Efendisi~ImCcrashI~ Repin Efendisi~ImCcrashI~ Repin Efendisi~ImCcrashI~ Repin Efendisi~ImCcrashI~ Repin Efendisi~ImCcrashI~ Repin Efendisi~ImCcrashI~ Repin Efendisi~ImCcrashI~ Repin Efendisi~ImCcrashI~ Repin Efendisi~ImCcrashI~ Repin Efendisi~ImCcrashI~ Repin Efendisi

Alıntı:
gökçen_kız tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Bitanecik kardeşim benim... İçtenlikle ablacığım diyebileceğim, bana içtenlikle abla d,yen, çok değerli bir üyemiz.. Yorumla yorumlaaa; kıymetini bil Muzaffer'in.. Ya daha bir kere konuştuk ama ısındım, sevdim, çok sevdim Zaten biz birbirimizi tanıyorduk de mi Sadece msn adreslerimiz yoktu... Bıdı bıdı çok konuşuyo Ama hiç boş konuşmuyo benim ablacım... O kadar güzel gönlü var ki, davasına o kadar sadık ki, ya ne bileyim çok sevdim seni be ülküdaşım Daha tanıdıkça yazarım İnsan sarrafıyım ben bak bir konuşmada çözdüm seni

Sağlıcakla kal..
Ya benim hiç ablam yok ama ablam olsa kesin snn gibi bi ablam olsun isterdimo yüzden sana abla derken içten gelerek diyorumKonuşma meselesine gelince sende benden aşşa dilsinama biz boş konuşmayız(ülkücüyüz nede olsa)
Senin gönlünde en az benimki kadar güzel.ama ben seni bir konuşmada çözmedim daha önceden çözmüştüm zatenHerşey gönlünce olsun hayat boyu hep yazındaki gibi bol gülücüklerle yaşa

~ImCcrashI~ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla