Alıntı:
MARWiN tarafından gönderildi
Bu sıralar bu tarz şikayet çoğalmaya başaldı sanırm bağlı olduğunuz Dnslerde bir sorun olmalı dnslerinizi 212.175.13.114 ve 212.175.13.115 yapapıpta deneye bilirmisiniz sorun olduğu zaman dnsleri değiştirmek için "ağbağlantılarıma sağ tıklayın özellikler yerel ağ bağlantısı bağlandı yazan yerede sağ tıklayın özellikler ardından internet iletişim kuyralları TCP/IP ye çift tıklayın 'Aşağıdaki dns sunucu adreslerini kullan' işaretleyin ve verdiğim numaraları girin ardından tamam düğmesinden pencereleri kapatın ağbağlantınızı onar yapın olmadı bilgisayarı kapatıp açın ayarları girdikten sonra büyük ihtimal sorunun çözülmesi lazım aynı zamanda bu dnsler ile youtube sitesinede rahatlıkla girebiliyorsunuz umarım yardımcı olabilmişimdir 
|
dediğin gibi yaptım..şimdilik sorun yok..ama bu seferde youtube de yasaklanmıştır yazısı çıkıyor...bunuda artık malum yollardan hallediyorum..yardım için teşekkürler..
HATASIZ KUL OLMAZ HATAMLA SEV BENİ
"Şurası unutulmamalı ki, bu tarz-ı idare, bir bolşevik sistemi değildir. Çünkü, biz ne bolşevizim ne de komünist; ne biri ne diğeri olamayız. Çünkü, biz milliyetperver ve dinimize hürmetkarız. Hülasa, bizim şekl-i hükümetimiz tam bir demokrat hükümetidir ve lisanımızda bu hükümet halk hükümeti diye yad edilir."
Gazi Mustafa Kemal Atatürk
|