Alıntı:
Kayıp Ruh.. tarafından gönderildi
şaka gibi bir yarışma programı !!! tamamen siyasal içerik içeriyo .. herkes komşusuna veriyo
düşmanımın düşmanı dostum değildir düşüncesi !
kendi komşu ülkelerimiz bizi sevmiyoki bir yerlere gelelim ..
potansiyel olarak ilk 3 te adımızın yazması hatta bu yıl 1.likle kapatmalıydık bu kadar iyiydik...
ama nedense herkes kendi komşusuna oy vermekten 7. likten üste çıkamadık ....
biz Ermenistan'a = 10 Yunanistan'a = 7 Rusya'ya binlem kaç oy verirken
Ermenistan'dan Yunanistan'dan oy gelmesin .. komşu komşu değil ki oy bekliyoruz ..
sonuç olarak adil bir yarışma değil ... bence artık katılmıyalım bu gereksiz yarışmaya !
|
Kesilikle öyle, o kadar emek verilmiş, ben akşam izleyemedim ama video sunu izledim. Çok çok güzel bir performans sergilemişler, kesinlikle ilk 3 te yerimizin olması lazımdı..
Ama bir de ben şöyle düşünüyorum; biz ne zaman İngilizce bir şarkı söylesek yükseklerde oluyoruz, Türkçe söylediğimiz zaman hep aşağılara düşüyoruz. Bizi İngilizce söylemeye zorunlu etmeye çalışıyorlar. Şebnem Paker'den sonra Türkçe şarkı olarak en yüksek derece bu heralde.
Bir de hakkaten biz her sene ama her sene Yunanistan'a hep güzel güzel puanlar veriyoruz, onlar bize vermiyolar....
Ya artık yarışmaya katılmayalım ya da kültürümüzü sergileyelim...
Alıntı:
Türkiye'nin aldığı oylar
NORVEÇ...2
MACARİSTAN...5
HOLLANDA...10
İSVİÇRE...6
AZERBEYCAN...12
FİNLANDİYA...4
BEYAZ RUSYA...3
GÜRCİSTAN...6
DANİMARKA...4
İNGİLTERE...8
MAKEDONYA..7
UKRAYNA...4
ALMANYA..10
BOSNA...8
ARNAVUTLUK...10
BELÇİKA...10
SAN MARİNO...4
BULGARİSTAN..5
ROMANYA...8
FRANSA...10
RUSYA...2
Türkiye;Yunanistan'a 7,Ermenistan'a 10,Azerbaycan'a 12 puan verdi
|
Ermenistan'a hala 10 veriyoruz ya 
Oh be, bari 12 puanımız boşa gitmemiş..
Bir milletin ahlakı talan oldu,sevinin Onurlu günlerimiz yalan oldu,sevinin Yolundan dönen oldu,yılan oldu,sevinin Ben dönersem namerdim,vurun beni,öleyim Andolsun ki,ölmezsem,başınıza belayım!
Bu mesaj en son " 05-25-2008 " tarihinde saat 10:07 itibariyle gökçen_kız tarafından düzenlenmiştir...
|