Konu: Noiro ?????
Yalnız Mesajı Göster
Eski 05-25-2008, 00:16   #93 (permalink)
Üye Bilgileri
NoiRo
Yorumcu

NoiRo kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2006
Rep Gücü: 2307
Rep Puanı : 230078
Rep Seviyesi: NoiRo RepstarNoiRo RepstarNoiRo RepstarNoiRo RepstarNoiRo RepstarNoiRo RepstarNoiRo RepstarNoiRo RepstarNoiRo RepstarNoiRo RepstarNoiRo Repstar

Alıntı:
-çilekeş- tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
kelimeler yetmez seni anlatmak için....

iyi ya çok iyi.....
senide oyle
sende cok mukkemmel birisin
tskler

Alıntı:
ReDD tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Kendisinede söyledim şu internet denen yerde tanıdığım en gerçeksin.Neden bilinmez ama benim bulunduğum durumun içinde olan için ufacık bi telefon veya bir hatır sorma o kadar mutlu ederki insanı.Bana bunların katbekat fazlasını veren dostumsun.Burdan tanıdığım hiç kimsenin, en yakınım, kardeşim dediğimin yapmadığını yaptı, taaa Fransa'dan hatrımı sormak için aradı.Bazen ufacık şeyler insanı yüceltir ya, benim gözümde burdan hiçkimseye değişmezsin..
Umarım bu sanal kelimesini yıkacağız ve Haticenin düğününde gerçektede tanışıcaz (=
Kendin iyi bak dostum, arada yokla

Ya ne demek, ben her zaman yanindayim
En güvenilirsin... iyiki tanimisim seni

Bu arada benim dugunu daha cok beklersin
Dugunumde deilde, Turkiye'ye geldigimde goruselim
Sende kendine iyi bak

Alıntı:
MARWiN tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Şekerim olur kendisi Kayserili fransa şekeri şey pardon güzeli valla muhabbeti 1 numara kardeşimdir her akşam msnde kahkaha show nidalarında muhabbet geçer aramızda bide Eskişehirspor düşmanı dermişim şaka şaka bana bu beyaz sayfayı ayırdığın için teşekkürler Şekerim
Sekerim bu guzel ve hos yorumun icin tesekkurlerimi sunmaktan mutluluk duyarim...
Bu beyaz sayfa her zaman aciktir sana

Yüzüme bakmasın ama bırakmasın..
Onu
ayartmasınlar !

Beni yakan güneş,onu da yakmasın..
Yeter
uzatmasınlar !
NoiRo Çevrimiçi   Alıntı Yaparak Cevapla