Alıntı:
seckince tarafından gönderildi
Bu laf salatalarını bırak istersen de konuya dönelim..Bu mektup hususunda ne diyorsun? Yüksek düşüncelerini görelim bi..Lafı saptırmaya çalışma istersen..Yazdıklarımı okumuyorsun bile..ben kanıt ile konuşuyorum..Nereden aldığımı yazıyorum..Açık ve net bir şekilde konu açıyorum..Çıkıyorsunuz yok öyle yok böyle konuyu saptırmaya çalışıyorsunuz..Haydi açık söyle '' Amerikalılara manda için mektup yazılmış..Altında da Mustafa Kemal'in imzası var..Bunu da Nutuk'ta beyan ediyor..'' Haydi..Hodri meydan.. Başka konuya kaçma ama..Haydi yaz da herkes görsün!!!! 
|
Böbürlene böbürlene kaynak dediğin haber7'nin sitesi mi?? Ona da anca sen ve senin gibiler inanır zaten...Çünkü zihniyet ortaklığınız var...Mustafa Kemal Atatürk gibi bir lider Mandacılık zihniyetine sahip olsaydı Kurtuluş Savaşı diye bir olay olmazdı bile...Gider kendi elleri ile teslim ederdi Vatanı tıpkı bazılarının (!)yaptığı gibi..
Sen bu sitede hiç Atatürk'ü öven bir yazı okudun mu?? Yada Vatanımın topraklarını gavura peşkeş çekenleri eleştiren bir yazıya rastladın mı??

_Fazla birşey bilmene gerek yok haddini bil yeteR_
Bu mesaj en son " 05-20-2008 " tarihinde saat 22:01 itibariyle CoolbluE tarafından düzenlenmiştir...
Neden: yazı stili
|