05-20-2008, 18:23
|
#14 (permalink)
|
|
|
Alıntı:
brknesta tarafından gönderildi
emın olun o sehıtlık mertebının anlam ve onemını en cok bılenlerdenım sızın elestırılerınızıde anlıyor ve saygı gosterıyorum..
Sıze soracagım su? Saygıdeger sevgılı basbakanımızın cocugu saglam olmasına ragmen curuk raporu ıle askere gıtmezken devletın ımkanları ıle cocuguna koskoca yat almasımı??? yoksa benım kardesleırmın askere gıdıp pısıpısıne olmesımı? valla kımse canını sokakta bulmuyor asıl sız bıraz gozunuzu acın.. Turklukte yanı bızım kanımızda sehıtlık mertebının vatan sevgısının ayrı yerı var. ama neden masa basında oynanan oyunlar yuzunden oluyorlar?
Koskoca turkıye : yanı mıllı servetının 4/3 unu askerıyeye yatıran bır devlet bana gore bıt kadar pekaka denılecen mılıtan orgutlerını yok edecek gucu yokmu??? var tabıkı fazlasıyla ama neden olmuyor cunku bızlerın bılmedıgı bırcok sey var.. Ates dustugu yerı yakar hangınız bılıyorkı benım bı sehıt yakınımı kaybetmedıgmı?? Bu acıyı fazlasıyla bılırım gecen hafta buradan kalktı bır sehıdımızın cenazesı. ama at gozluklerıyle bakmayalım.. Pisi pisine sehıt vermek ıstemıyoruz.. Bu vatan ıcın her zaman canımızı feda ederız ama kansıların oyunlarıyla degıl hakkımızla adılce vermek ıstıyoruz canımızı..
benı anlamayan bırı sanan arkadaslar ben sızın acınızdan bakıp anlamaya calıstım anladıgmıda sanıyorum bence bırazda sız baskalarının gozu ıle bakmaya calısın o zaman Turkıye gercegını anlarsınız...
REDD bu PKK yanı 16 yıl onceısne dayanan savası savasta denemez komplo tuzaklarını anlatıyor ne alaka canakkale ıle canakkale gıbı savas olsun 1 dakıka sıvıl hayatta durmam ben..
ve KRALICE askere gıdecek olan 20 lı yaslara sorun bakalım askerlıgın anlam ve onemını? dıyeceklerı gıdıp geleyım yeter kısa donem olsun yeter artık herkez bı yolunu bulup kacmaya calısıyor sebep ne? Sıyası catısmalar yuzunden dogan olumler..
Burada kımse kımseyı tanımıyor fakat sıyasetın ıcınde olan bırı olarak dıyecegım Su lanet pkk yı basımızdan atamamızın tek sebebı basımızdakılerır belkı agır konustum kırdıklarım varsa ozur dılerım kusura bakmasın.. ama yedıremedıgım Anaların bacıların ve eşlerın bızden fazla uzuldugu ates dustugu yerı yakar artık kokten cozum bulunsunkı daha fazla kımse yanmasın..
saygılar..
|
birincisi altını çizeyim pisi pisine diye bir tabir yoktur...kimse pisi pisine şehid olmuyor,vatanı için şehit oluyor...
başbakanın çocuğunun gerçekten çürük olup olmadığını nerden biliyorsun ? belgemi var? sayalım ki sağlam ve çürük raporu almış...ne değiştirir...biri sahte rapor aldı diye şehit olamlar pisi pisinemi ölmüş oluyor??
siyasetin içindeyim diyorsun,bakış açınıda belli ediyorsun yorumlarınla...
başımızdakilerden çok bilmiş olsaydın o mevkide sen olurdun;)
Allah askerimize zaval vermesin...
|
|
|