Yalnız Mesajı Göster
Eski 05-17-2008, 01:55   #1 (permalink)
Üye Bilgileri
Narko
Banned

Giriş: Apr 2008
Rep Gücü: 0
Rep Puanı : 40718
Rep Seviyesi: Narko Repin EfendisiNarko Repin EfendisiNarko Repin EfendisiNarko Repin EfendisiNarko Repin EfendisiNarko Repin EfendisiNarko Repin EfendisiNarko Repin EfendisiNarko Repin EfendisiNarko Repin EfendisiNarko Repin Efendisi
Narko kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Varsayılan Ben Neyimki ?

Merhaba arkadaslar bilmem konuyu ates hattinda bulu verdin diye aci verdim
Konuya gireyim en iyisi
Benim Dinim musluman amma neden se kendime sigdiramiyom muslumanim diye
Cunki her seyi yaparim mesela ickim fln var amma erkek kilibindan cikacak halim yok

Konumuz Böle Arkadaslar Neden Erkekler Kasini aliyor Ve ja Imajini Degirstiriyor ?
Cok Cok Erkekler goru verdim Kendileri bir kiza göre Imajini deyisi verior Mesele ben kabulanmiyom öle erkeklere

Amma Türbansiz kiz Gorsek 1001 tane yorum yapariz Neden O zaman Böle Erkeklerede Yorum yapilmiyor?
Mesele Mahalleye cikmissin her kes disarda dinleniyor Anan Bacin fln da disarda Bir Tane erkek Gecer Mahalleden
Yani Donu Dusuk Derler Bizde Yani salvari cok assagida hip hop gibi yani ayib olmasin donu gozukuyor
Ee o Zaman Cildirir insan amma ne edek elimizden bir sey gelmiyor vucutda onun özgurluyude onun amma
Amma Kiz turbansiz olu verse hemen kötü niyetlerne yorumlanmaga baslar
Erkek nedir kas aldi nedir erkek dediin kulagina Kupe takmaz vs Pantalonu yirdik flan olmaz Amma neden yapilior desem hic bir musluman cevab yazamaz sebebi nedir ?

Amma hep kizdarin sexy vs bas ortusune karisiok bize kim karisacak acaba

Konu yalnis ve ya anlanmis acilmissa sorry turkcem yokk moderator ve adim eger yalnis anlaniyorsa benle kontack blu verin

Ben Bunlari yapi verirsem ben ne oluyom ?
Evet arkadaslar yorumlarinizi bekliyom

Bu mesaj en son " 05-17-2008 " tarihinde saat 11:15 itibariyle Narko tarafından düzenlenmiştir....
Narko Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla