Yalnız Mesajı Göster
Eski 05-17-2008, 01:29   #13 (permalink)
Üye Bilgileri
laylayloom
Yorumcu

laylayloom kullanıcısının avatarı

Giriş: Feb 2008
Rep Gücü: 938
Rep Puanı : 93474
Rep Seviyesi: laylayloom Repstarlaylayloom Repstarlaylayloom Repstarlaylayloom Repstarlaylayloom Repstarlaylayloom Repstarlaylayloom Repstarlaylayloom Repstarlaylayloom Repstarlaylayloom Repstarlaylayloom Repstar
laylayloom kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla

Alıntı:
blackmailer tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Atatürk'ü peygamber ilan ettiler!
Atatürk'ü öveyim derken ölçüyü kaçıran ve onu putlaştıran zihniyet adeta geri döndü ve bugün Taksim'de toplanan kalabalık Atatürk'ü peygamber ilan etti....
Atatürk'ü peygamber ilan ettiler! 08/03/2008 'Bizkaçkişiyiz' hareketi, Çağlayan Meydanı'nda 'Dünya Kadınlar Günü' mitingi düzenledi. Mitinge katılanlar 'Türbana serbestlik' konusunda yapılan yasal düzenlemeye karşı çıkarken, sık sık "Hükümet istifa", "Türkiye laiktir laik kalacak" şeklinde sloganlar attılar.

ATATÜRK ADI KONULMAMIŞ BİR PEYGAMBERDİR
Mitingde 'Bizkaçkişiyiz' platformunun kurucusu Tuncay Özkan'dan önce kürsüye çıkan Emekli Hava Pilot Albay Şenay Güray, AK Parti'nin uyguladığı politikaların kadına verilen hakları adım adım ortadan kaldırdığını savundu. Güray, "Sen ki Atam, can çekişen bir hastaya şifa vermek üzere Allah tarafından görevlendirilmiş bir elçi, bir adı konmamış peygambersin. Sen sarı saçlım, mavi gözlüm nerdesin!" diye seslendi.

Bumudur yani Mustafa Kemale olan sewgi...bu putlaştırmak değil de nedir?
İyi de arkadaşım dini siyasallaştırmayı hedefleyen zihniyet kadar çirkindir atayı peygamber sıfatıyla bir anmak. Siyasal din dayatması yapanlara misillleme yapmışlardır belkide

Séni Séviyorum
Göкhánıм

laylayloom Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla