Alıntı:
DİRİLİŞ_MAK tarafından gönderildi
Erzurum Kongresi;
Manda ve Himaye kabul olunamaz (Bildiri, madde 7).
Sivas Kongresi;
Manda ve himaye kabul olunamaz.
Senin kaynağına gelince seckince AKP yalakası BARLAS'ın haber sitesi...
=gizo_03;Haber7'denmiş haber yavv  Ben de bişey sandım  İyi iyi...
Gördük mandacılığı destekleyen adamın neler yaptığını,suyu nerden bulandırsak diye düşünüyosunuz buluyosunuz ama onlar da yalan yanlış...
=MeL!S; Atatürk'ün bir suç işlemiş mandacı kimliğine büründürülmediği kalmıştı ztn.Bu yazarın yaptığı işine gelen kısımları makaslayıp seçme,saçma kanıtlarla tarihi çarptırıp Atatürk'ü kötülemekten başka birşey değil.He,ortada ille Amerikan mandacıları aranıyorsa eğer halen din sömürüsü yaparak insanları yönetenlere bakılmalıdır diyorum!
|
Üç adet yoruma bakalım..Üçü de okumamışlar yazıyı..Verdikleri tepki şu:''
Haber 7 imiş yaaaaa..Sallaaa..'' Bu onların konulara olan düzeysizliğini ve bilime karşı saygısızlıklarını ortaya koyar..Çünkü yazı Kanal 7 den alınmış değil;sadece Kanal 7'de yayınlanmış..Ama yazı Mustafa Armağan'dan alınmış..ve o da bilimsel olarak somut deliller vermiş..Kaynak olarak da 'Nutuk' kitabını vermiş..Yazıklar olsun işinize gelince ''
Nutuk da Nutuk'' diyen siz değil misiniz? İşte maskeniz düşmüş oldu..Çifte standartçılığınız ortaya çıkmış oldu..Nutuk'ta geçen bir olayı bile inkara yelteniyorsunuz..Atatürk'ü bile yalanlamaya kalkışıyorsunuz..Siz kendi kafanızda bir Atatürk oluşturmuşsunuz...
Hatasız,gunahsız, öbür dünyadan gelmiş bir Mesih olarak kabul etmişsiniz!! O böyle bir şey yapmış olamaz di mi? Kendisine böyle bir şey getirilmiş olamaz di mi? General Harbord ile görüşmüş olamaz di mi? Ona bir mektup vermiş ve bu mektupta mandacılık şartlarını konuşmak istemiş ve sormuş olamaz di mi? Sonradan bunu Nutuk kitabında bizzat kendisi yazmış olamaz di mi? Bunlar hep seckin'in,Kanal7'nin uydurma yalanları di mi? O Nutuk kitaplarını da biz uydurduk di mi?
Sizi gidi çifte standartçılar siziiii!!!