Yalnız Mesajı Göster
Eski 05-16-2008, 03:30 PM   #13 (permalink)
Üye Bilgileri
laylayloom
Yorumcu

laylayloom kullanıcısının avatarı

Giriş: Feb 2008
Rep Gücü: 938
Rep Puanı : 93429
Rep Seviyesi: laylayloom Repstarlaylayloom Repstarlaylayloom Repstarlaylayloom Repstarlaylayloom Repstarlaylayloom Repstarlaylayloom Repstarlaylayloom Repstarlaylayloom Repstarlaylayloom Repstarlaylayloom Repstar
laylayloom kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla

valla sahiden pes diyorum sana anlam çıkarmada üzerine yok

tam bağımsız bir ülkenin temellerini attığı ve Cumhuriyeti bize verdiği için. ve yine şükür/teşekkür ederim ki bu bayrak hala onun devrimleriyle dalgalanıyor. Bazılarının vatan topraklarını amerikaya peşkeş çekiyor olmasına inat bölünmezliği ortadadır söz konusu son türk olana kadar.

bu kdr kısa bir cümleden kocaman bir yorum çıkarmıssın. Paragraf yok bişey yok. insan okurken bunalıma giriyor yani kusura bakma... hadi bana sevben aysdın ebn okudum diğerleri okumaslar seckin kardeş

cümleme bi daha bak lütfen yada gel ben sana açılımlarını yapayım...

tam bağımsız bir ülkenin temellerini attığı ve Cumhuriyeti bize verdiği için
(Zaman belirteci yok, kanal, araç belirteci yok, gayet doğru bir cümle... )

ve yine şükür/teşekkür ederim ki bu bayrak hala onun devrimleriyle dalgalanıyor.

(Zaman belirteci olarak HALA kelimesini kullanmışım... Sizin söylediğiniz gibi bir anlam asla çıkmaz. He isterseniz şarkı sözü bile çıkarabilirsiniz siz. Bu bayrak O'nun devrimlerinden önce de dalgalanıyordu demişsiniz ya sanırım bu cümle içindi başka bir cümlede kalmıyor geriye zaten. Benim cümleme istinaden kurmuş olduğunuz cümle yersiz olmus)

Bazılarının vatan topraklarını amerikaya peşkeş çekiyor olmasına inat bölünmezliği ortadadır söz konusu son türk olana kadar.

(Bir yorum cümlesidir anlaşılacağı üzere...Yani sizin açıklamanızı hedef olacak bir özelliği yok...)

Séni Séviyorum
Göкhánıм

laylayloom Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla