Yalnız Mesajı Göster
Eski 05-16-2008, 12:40   #15 (permalink)
Üye Bilgileri
gencebay
Gezgin

gencebay kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2008
Rep Gücü: 132
Rep Puanı : 13174
Rep Seviyesi: gencebay Usta Yorumcugencebay Usta Yorumcugencebay Usta Yorumcugencebay Usta Yorumcugencebay Usta Yorumcugencebay Usta Yorumcugencebay Usta Yorumcugencebay Usta Yorumcugencebay Usta Yorumcugencebay Usta Yorumcugencebay Usta Yorumcu
Varsayılan son darbeyı ındırmek demek kı bu hukumete nasıp oldu

Alıntı:
aRıZa__ÇaRŞı tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
genCebay sen merak etme Ben çOk iyi hatıRLıyOrum heRŞeyi Şimdi oLanLarıda gÖrüyOrum.... ben eLimden giden ve eLimde kaLanLara bakaRım.... Bu AKP Döneminde oLmuŞsa Ben AKP Döneminde haLa Para KazanıyOrsam geRisi bOş... BeLi eSkisi kadaR kazanamam ama Allah a Şükür DemeSini BiLirim... iŞ yerLeri kapıSına kiLit vuRmuŞ onLar zaten eCevit dÖneminden sOnra saLLantıda oLanLardı... Ben VurSam Bende Kapıma kiLit vuRurdum zamanında....

yOk LayLayLoOm... şimdi sana iSpat deLiL iStediğin bi kaÇ kOnu gÖsteRirim ondan

din iStismarından bahSedeRsiniz... iStiSmaRı kendiniz yapaRsınız LaikLik iStiSmaRı, AtatürkçüLük iStiSmaRı, CumhuRiyet iStismaRı...... v.b

SEÇİMDE ONLAR NERDEYDİ?????? O RESİMLERİDE O RESİMLERİN BOŞ ÇIKTIĞINIDA 22 TEMUUZDA GÖZÜNDEN RAHATSIZDIN SANIRIM GÖRMEDİN YEĞEN...

Yine O Resimlerdende Anlaya Bilirsiniz ki Matematik Hesabıyla 3 Kişiden 1 nin Oyunu Almışsa Onlardanda Almış

sandıkLar yine önümüze geLir yine gÖrürüz ne oLmuŞ ne oLmamıŞ....
allah mal mulk versın o zaman senın durumlar ıyı kurtarmıssın.kımısıne oyle kımısıne boyle.allah versın...ben sana su kadarını soyleyım ben dogustan acım ,bana bu saatten sonra ne cıkacak olan beledıye yasalarından gelecek vergıler,ne benzın zamları ne de elktrık su zamları koymaz.ama sen bır sallantıda bu kadar eyyamcılık yapıyorsan,ben sana bır sey demıyom.her halde yandım allah dıye bagırdıgında sesın buraya kadar gelır....
gencebay Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla