Yalnız Mesajı Göster
Eski 05-16-2008, 09:28   #8 (permalink)
Üye Bilgileri
seckince
Banned

seckince kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2007
Blog Başlıkları: 14
Rep Gücü: 0
Rep Puanı : 65555
Rep Seviyesi: seckince Repstarseckince Repstarseckince Repstarseckince Repstarseckince Repstarseckince Repstarseckince Repstarseckince Repstarseckince Repstarseckince Repstarseckince Repstar

Alıntı:
Atatürkü putlaştıran ben ve benim gibilerin zihniyeti değildir.
Şimdi bunu diyorsun..Sonra da şu ibareyi yazıyorsun..
Alıntı:
Atama binlerce şükür olsun
Şükür dinen ancak Allah'a yapılır...Bir de -sahte- ilahlara; putlaştırılmış kişilere..Bir kişi bazen yalan söylerken lafını ağzından kaçırır da suçüstü yakalanır...Mesela

Alıntı:
Atama binlerce şükür olsun
Yaaa işte böyle..İnsanlar ağızlarından böyle kaçırırlar...Bizim milletimizin inancına göre sadece Allah'a şükür edilir..Ancak Allah'a..Bi de bilinç altında saklanan gizli putlara şükür edenler vardır ki bunlar batıldır..Hurafedir..Saçmadır...Ve de açık bir şirktir..Ama aynı kişiler çıkıp ''Benim dilim sürçtü..İstemeyerek o sözü kullandım..Bizim şükrümüz ancak Allah'adır..İnsanların yaptıkları hayrlara ise sadece dua ederek teşekkür ederiz..Karşılık veririz..vefalılık yaparız..Kesinlikle insanlara borçlu değiliz..Çünkü bizim Rabb'miz ancak Allah'tır..O insanlar sonraki nesilleri bu kadar borçlu bırakacak bir keramete sahip idiyseler o zaman bir sirozla başetseydiler ya görseydik..''derseler o zaman hüsn-i zann ederiz..Aksi takdiirde şirk ile karşı karşıya kalmak işten bile değildir..İmani mevzularda inat olmaz..Elfaz-ı küfrden kaçmak gerekir..Cübbeli Ahmeti dinlemek bir şey değildir,onun öğütlerine bakacaksın..O kimseye şirki tavsiye etmez..Selamlar..

seckince Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla