Yalnız Mesajı Göster
Eski 05-14-2008, 09:27   #4 (permalink)
Üye Bilgileri
gencebay
Gezgin

gencebay kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2008
Rep Gücü: 132
Rep Puanı : 13174
Rep Seviyesi: gencebay Usta Yorumcugencebay Usta Yorumcugencebay Usta Yorumcugencebay Usta Yorumcugencebay Usta Yorumcugencebay Usta Yorumcugencebay Usta Yorumcugencebay Usta Yorumcugencebay Usta Yorumcugencebay Usta Yorumcugencebay Usta Yorumcu
Varsayılan tamamen duzmece haberler

Alıntı:
seckince tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Aynen ben de kınıyorumBunların ruhuna egemen olan despotça anlayış sebebiyle yapıyorlar bunuBi de ellerine geçirdikleri bürokratik ve idari egemenlik sebebiyle bu despotça zihniyetlerini uyguluyorlar her fırsattaOkulda,kışlada,devlet dairelerinde,özel ve resmi sektörde,spor alanlarında,eğitim alanlarında vs vs her yerde her yerdeEllerine geçirdikleri her fırsatta bu zorbaca zihniyetlerini uygulamaya çalışıyorlarAynen katılıyorum kınamana
tamamen duzmece haberlerson zamanlarda olmayan ve olmus gıbı gosterılen bır cok haber bılıyorumayrıca bır tane olayı genel e yaymak ta vahım bır hatadırıs bu gıbı gerızekalı bır olayı dıllendırmek degılbiz den olanlar ,biz den olmayanlar ayrımcılıgını yapanları soylemektırmıllet bölündü üzerine benzinle gitmek hiç bir hayır getirmez
gencebay Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla