Yalnız Mesajı Göster
Eski 05-12-2008, 17:03   #128 (permalink)
Üye Bilgileri
Z.eHNa
Banned

Giriş: Apr 2008
Rep Gücü: 0
Rep Puanı : 2456
Rep Seviyesi: Z.eHNa Karizma Yapmaya BaşladıZ.eHNa Karizma Yapmaya BaşladıZ.eHNa Karizma Yapmaya BaşladıZ.eHNa Karizma Yapmaya BaşladıZ.eHNa Karizma Yapmaya BaşladıZ.eHNa Karizma Yapmaya BaşladıZ.eHNa Karizma Yapmaya BaşladıZ.eHNa Karizma Yapmaya BaşladıZ.eHNa Karizma Yapmaya BaşladıZ.eHNa Karizma Yapmaya BaşladıZ.eHNa Karizma Yapmaya Başladı

Benimde bir katkim olsun dedimm ..

Sinifta bioloji dersinde geciyor olay.
Salim diye bir arkadasim yanima oturmak istedi ben ilk basta biraz üfledim çünkü kendisi çok yalan söyler ve çok konusur.. (Aman duymasin :P ) , ondan istemedim benim yanima oturmasini !
Ama ne fayda oturdu bir defa .

Neyse , ögretmen dediki gidin masa basina bir mikroskop alin dedi bende git getir dedim Salim’e.
Gitti ve getirdi ( Cok mutlu olmustum ilk defa sözümü tuttu ) !
Ama hay getirmez olaydi

Ogretmen bir sey getirdi incelememizi istedi . Salim incelemeye basladi bende dedimki bana ver bende inceleyim .
Tabiki vermedi ,gicikligini yapti ..Bende tabi öyle bos bos bakamam ona , ve bir giciklik yapayim dedim
Mikroskopa bakiyodu bende kafasina acayip bir sekilde vurdum ve basi mikroskopa carpti degdi adini siz koyun ben vurdum birde mikroskop vurdu anliyacaniz.
Daha da vermiyodu mikroskopu bende geri yaptim ayni seyi. Ve bana nihayet verdi !!
Neyse bende incelemeye basladim oda tabi ayni seyi bana yapti (eden bulur ).Off be ne aciydi o aci .

Neyse ertesi gün ikimizinde gözünde sislikler vardi .Koptuk yaa !
Z.eHNa Çevrimdışı