Yalnız Mesajı Göster
Eski 05-10-2008, 23:41   #48 (permalink)
Üye Bilgileri
gökçen_kız
Çırak

gökçen_kız kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2006
Rep Gücü: 1587
Rep Puanı : 157509
Rep Seviyesi: gökçen_kız Repstargökçen_kız Repstargökçen_kız Repstargökçen_kız Repstargökçen_kız Repstargökçen_kız Repstargökçen_kız Repstargökçen_kız Repstargökçen_kız Repstargökçen_kız Repstargökçen_kız Repstar

Alıntı:
Okuldan geldim, yemeğe oturmuştum. Televizyon izleyip, yemek yeme eylemini bir arada sürdürmek istedim. Baktım ki ekmek bitmiş, dilmeye kalktım. Bu arada televizyonda Barış Manço'nun bir klibi vardı. Hem onu izleyip hem ekmeği kesiyordum. Bir ara bakayım dedim, artık kesilmiştir, baktım ekmek kırmızıya boyanmış. O an hissettim acıyı, o an farkettim. Parmağım kopacak gibiydi, doktora gitmeyi de reddetmiştim(dikişten korktuğum için:S). İzi durur hala... Bakar bakar salaklığıma gülerim.

Vah vah

Aynen benim kardeşim de portakal keserken elini kesmişti.. Çocuk hiç tınmıyo ha, daha 2-3 yaşında bişeler, ben kanı gördüm bayıldım

3 yaşındaki çocuk niye portakal kesiyo falan deme

Alıntı:
Biz şampiyon olsak GS hakkında iyi düşünürdüm.
Ne kadar bencilsin ben de GS lilere Sivası övüyodum, Yiğidolar şöyle, böyle diyodum. Demiycem

Alıntı:
En sonuncusunu söyliyeyim, kardeşime . Ben dalmasam ya diğer kardeşim ya annem dalacaktı.
Kızlara da mı el kaldırıyon abooo Hayallerimi yıktın

Alıntı:
http://tr.wikipedia.org/wiki/Turanc%C4%B1l%C4%B1k
Her yazılana inanma Onlar yanlış biliyor

edit: Doğruluk payı varmış, okudum

Alıntı:
Trafik ve İlkyardım
Ruh ikizimi buldum

Bir milletin ahlakı talan oldu,sevinin
Onurlu günlerimiz yalan oldu,sevinin
Yolundan dönen oldu,yılan oldu,sevinin
Ben dönersem namerdim,vurun beni,öleyim
Andolsun ki,ölmezsem,başınıza belayım!

Bu mesaj en son " 05-10-2008 " tarihinde saat 23:48 itibariyle gökçen_kız tarafından düzenlenmiştir...
gökçen_kız Çevrimdışı