Yalnız Mesajı Göster
Eski 05-10-2008, 03:41 PM   #1 (permalink)
Üye Bilgileri
@şk_ı ixiR
Yorumcu

@şk_ı ixiR kullanıcısının avatarı

Giriş: Oct 2006
Blog Başlıkları: 1
Rep Gücü: 1843
Rep Puanı : 183895
Rep Seviyesi: @şk_ı ixiR Repstar@şk_ı ixiR Repstar@şk_ı ixiR Repstar@şk_ı ixiR Repstar@şk_ı ixiR Repstar@şk_ı ixiR Repstar@şk_ı ixiR Repstar@şk_ı ixiR Repstar@şk_ı ixiR Repstar@şk_ı ixiR Repstar@şk_ı ixiR Repstar
Smile cocuktan anneye mektup

BU KONUYA YORUM YAPMAK İÇİN HEMEN ÜYE OLUN
170.000 UYE YORUMLARINIZI OKUSUN

biliyorum bazen sana karsı gelip seni kırıyorum,yada dusunuyorum da yapmasaydım bu hataları hayat bu kadar renklı gelırmıydı yine...sen temızlık yaptıktan sonra evın ıcınde bahcede gezdıgım terlıklerımı gıyer temız yerlerı batırırdım tatlı tatlı kızar tekrar sılerdın oraları,hıc unutmam bır okul cıkısıydı herkezın babası cocugunun elınden tutmus evıne goturuyordu,ben boynumu one egıp yuzumden yaşlar süzülürken bana bır cıft lafın olmustu"onların belkı babaları var ama ben sıze hem anne hem baba olacagım...."ve sozunde durdun anne,bıze hiç hissettirmedin yoklugunu,zamanında aç yattıgımız gunler oldu bır ramazan ayıydı,sahura kalktık yıyecek bir seyımız yok,sogan ekmek yedırdın bıze orucumuzu tutturdun anne.temızlıge gıttın merdıven yıkamaya gıttın bizi bu yaşa getırdın,utanmıyorum anne senın temızlıge gıttıgını soylerken,aksine gurur duyuyorum ki çabuk pes edıp hayata küstürmedin bizi,baskalarının annelerı evınde otururken sen calısıp bize baktın ve hiç bir zaman of bile demedın anne,senın hakkın ödenir mi anne,yıllardır tek basına mucadele edıp her istegımızı yerıne getırmeye calıstın,sımdı bende senın ısteklerını yerıne getırsem,calısıp baksam,sırtımda tasısam,hastalandıgın da basında uyusam senın gıbı,ya da canını sıkan bır konu oldugunda cozum bulsam,belkı de yenı bır hayat sunsam hakkını odeyebılırmıyım anne...boynumu her egdıgımde dık tutan sen oldun,calıstın eve geldın yemegımızı yaptın,temıslıgını yaptın dersımıze calıstırdın,hep gusel bi iş sahıbı olmamızı ıstedın,baskalarına boyun egmeyın sız boyun egdırın dedın,aglamayın güçlü olun ki karısınızdakıne sizi ezmesi için fırsat vermeyin dedin,hepsını yaptık anne,buyuduk gusel bi iş sahıbı olduk,bılıyormusun anne ablamın yakında bı evladı olucak,kız ıstıyorlar ama onemlı olan saglıklı olması,düşünüyorumda anne,ablamda senın gıbı bı anne olabılırmı ki?keşke sende bu gunlerı gorebılseydın anne,keşke elımızden tutup parka gotursen yine,keşke eskı gunlerı gerı getırebılsek,dısarda oynayıp ustumuzu batırıp gelsek bagıra bagıra yıkasan bizi anne,bız acıktık dıyınce kendı ayaklarınızın uzerınde durmayı ogrenın herzaman ben olmıcam yanınızda desen yine,kulaklarımda cınlıyor anne yapmayııın dıye bagırısların,oyle hosuma gıder dı kı senın tatlı tatlı bagırman,sonrada bız boynumuzu egınce gelıp kanatlarının altına alman bizi....bız bi kuşun ıkı kanadıyız anne sende kusun vıcudu,kanatları olmadan kuş ucamaz dı,vıcut olmadan kanatların bı anlamı kalmazdı,hareketsız kalırdı kanatlar,işte boyle anne bıze herzaman yasam sevıncını sen ogrettın,ufak seylerden bıle mutlu olmayı,aglamasını bılıyorken gulmeyıde bılmemıs gerektıgını,düsene bi tekme daha vurmak degılde kalkamasına yardım etmeyı de sen ogrettın anne,azar işitip susmayı ogrettın anne haklı olandan ozur dılemeyı,haksız olandan ise ozur dılenmeyı beklemeyı de sen ogrettın...herseyı sen ogrettın anne,hayatta yaptıgımız herseyde senın kişiliğin var anne,yapılması gereklı olan seylerı ogrettın anne,hayır işlerını ogrettın,yedıgını paylasmayı,paylastırmayı ogrettın anne,ınsanları mutlu etmeyı,hastaları zıyaret etmeyı,bı tabak corba goturmeyı zıyaret ederken yada bır cocugun elıne seker vermeyı sen ogrettın,sen yokken hıc bırseyın tadı yok anne,yedıgım yemekler senın yaptıgın gıbı olmuyor,içtigim cayın sekerıne karısmanı bile ozledım anne,nolurdu yıne yanımızda olsaydın da "cok sekerlı ıcmeyın dişleriniz çürücek"desen....sana ellerıne saglık demeyı ozledım anne,her sofradan kalkısımızda yarabbi şükür demeyi senınle ozledım anne,sımdı yanımızda olsaydın da bu anneler gununu beraber gecırseydık anne,bu 7.cı sensız anneler gunumuz,hergecen sene daha cok ozlemın artıyor anne,elınden opemıyorum belkı ama yuregım senınle anne,ANNELER GÜNÜN KUTLU OLSUN ANNE,HAYATTA RAHAT ETTIREMEDIK MEZARDA RAHAT YATASIN ANNEM...HZ MUHAMMEDIN KANATLARI ALTINDA OLASIN ANNEM,ANNELER GUNUN KUTLU OLSUN ANEMMM....

----------------------------------------------------------
ALINTI

Hayatta varolduğu için düşlenen şeyler vardır
ve düşlendiği için varolacak şeyler ..

@şk_ı ixiR Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following 4 Users Say Thank You to @şk_ı ixiR For This Useful Post:
asi girl (05-11-2008), blackfox (05-10-2008), Majeure (05-11-2008), Poliganum (05-11-2008)