Yalnız Mesajı Göster
Eski 05-10-2008, 15:23   #40 (permalink)
Üye Bilgileri
seckince
Banned

seckince kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2007
Blog Başlıkları: 14
Rep Gücü: 0
Rep Puanı : 65555
Rep Seviyesi: seckince Repstarseckince Repstarseckince Repstarseckince Repstarseckince Repstarseckince Repstarseckince Repstarseckince Repstarseckince Repstarseckince Repstarseckince Repstar
Smile top patladı..

Alıntı:
gökçen_kız tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Ben fıkra paylaşmadım, haber paylaştım... Ve sizin yazdıklarınız gibi ithal bir fıkra değil bu kurt fıkrası.. Ankara'dan geliyor.

Sen şiir paylaşılan bir bölüme şiir paylaşarak mı cevap verirsin? Yoksa şiirin konusu hakkında yorum mu yaparsın?
Ya gene kızacaksınız ama gene yazacağım:

Birgün ac bir tilki ormanda dolasirken birde ne görsün: agacin dalina baglanmis bi ceylan pudu. tilki actir ama bir düsünür lan der bunu niye assinlar buraya. agacin etrafini dolanmaya baslar bakarki ipin ucu bombaya baglidir. tilki agacin karsisina gecer ve uzanir aradan biraz zaman gecer kurt gelir bakarki dalda ceylan pudu karsisinda tilki uzanmis yatiyo kurt sorar:
tilki kardes karsinda asili pud duruyo sen burda uzanmis yatiyosun ne is demis.
tilki:
yasorma ben orucluyum demis.
kurt:
sen orucluysam bari eti ben yiyeyim der. ete atlamasi ile bombanin patlamasi bir olur kurt az ilerde kanlar icinde kalir. bunu gören tilki hemen kalkar ve eti yemeye baslar. kurt kafasini kaldirir ve tilkinin eti yedigini görür
kurt:
lan serefsiz hani orucluydun der tilkiye.
tilki:
biraz önce top patladi duymadin mi der

ya böyle işte..

seckince Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla