Yalnız Mesajı Göster
Eski 05-10-2008, 01:50 PM   #13 (permalink)
Üye Bilgileri
seckince
Yorumcu

seckince kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2007
Blog Başlıkları: 72
Rep Gücü: 430
Rep Puanı : 42562
Rep Seviyesi: seckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisi

Alıntı:
gencebay tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
her sey acık sacık meydan da.bugun ku ıcıslerı bakanı,mıllı egıtım bakanı,en krıtık gorevde nedense hep son derece ılımlı ınsanlar.ayrıca bu hukumetın turk lu ge karsı bır antıpatısı var dıye dusunuyorum.genel olarak olmasa da takınılan tavır bu.halkına saygı duymak ben cogunlugum ne ıstersem yaparım demek degıldır.halkına saygı duymak varolan devlet duzenını o veya bu bıcım de tasvıye etmeye yonelık uygulamalardan kacmaktır.demokrasıyı agızlarından dusurmeyenler meydanlara cıkan ıscılere sılle tokat gırısırken ellerın de bolucu pankartlar la yuruyenlere demokratık haklarıdır gıbı safsatalar soylemler yapılır.garıbım tekel ıscılerıne tazhıklı su sıkılır..e bu da bır nevı demokratlık degıl mı!!!!
E ama onlar da eylem yapmaya gelmişler oraya..O tuğlaları ben de görmemiştim..Acımıştım onlara..Polis bu kadar sert davranmamalı..Bi ölçüsü olmalı..Orantılı olmalı..Fakat orada işçiler bayram yapacağına militanlar eylem yapmaya gelmiş..Olmaz ki birader!!

seckin blog..seckince blog..seckin'ce blog..

Gördünüz mü...?
Seveceksiniz..
seckince Çevrimiçi   Alıntı Yaparak Cevapla