Alıntı:
seckince tarafından gönderildi
Kimmiş İstiklal Marşımızı okuyamayan? Tayyib Bey mi? Sayın Cumhurbaşkanı Gül mü? Bırak ya sen de..Bu ülkede halkın iradesine saygı göstermesini beceremeyen halk karşıtları oldukça pirinç de yükselir,mercimek de yükselir..Lafa bak:''Türküm demeyi beceremeyip...'' bu halk Türk değil mi? Halkın iradesine saygı duymayanın 'türküm ben de ' demesi yalancılık değil midir? Öyle istismarcılık yok..Önce halkına saygı duyacaklar.. 
|
her sey acık sacık meydan da.bugun ku ıcıslerı bakanı,mıllı egıtım bakanı,en krıtık gorevde nedense hep son derece ılımlı ınsanlar.ayrıca bu hukumetın turk lu ge karsı bır antıpatısı var dıye dusunuyorum.genel olarak olmasa da takınılan tavır bu.halkına saygı duymak ben cogunlugum ne ıstersem yaparım demek degıldır.halkına saygı duymak varolan devlet duzenını o veya bu bıcım de tasvıye etmeye yonelık uygulamalardan kacmaktır.demokrasıyı agızlarından dusurmeyenler meydanlara cıkan ıscılere sılle tokat gırısırken ellerın de bolucu pankartlar la yuruyenlere demokratık haklarıdır gıbı safsatalar soylemler yapılır.garıbım tekel ıscılerıne tazhıklı su sıkılır..e bu da bır nevı demokratlık degıl mı!!!!