Yalnız Mesajı Göster
Eski 05-10-2008, 10:46 AM   #12 (permalink)
Üye Bilgileri
minami
Bağımlı Üye

minami kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2006
Rep Gücü: 53
Rep Puanı : 5152
Rep Seviyesi: minami Böyle Karizma Görülmediminami Böyle Karizma Görülmediminami Böyle Karizma Görülmediminami Böyle Karizma Görülmediminami Böyle Karizma Görülmediminami Böyle Karizma Görülmediminami Böyle Karizma Görülmediminami Böyle Karizma Görülmediminami Böyle Karizma Görülmediminami Böyle Karizma Görülmediminami Böyle Karizma Görülmedi
minami kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla

seviyorum seni senden küçük olduğum için canım

sen çok değerli birisin sevmeyi ve sevilmeyi hakediyosun canım.EKİ GÜZELLİKLER HEP SENİNLE OLSUN...

Geceyi aydınlatan güneş dünyama uğramaz oldu...Karanlığa mahkum eden nedenlerle yalnız kaldım,sensizliğe alışmak içindir beni yalana iten bahaneler...Rüzgara fısıldadım içimdekileri yüzünü rüzgara döndüğünde hissetmen için,toprağın kokusunu vermeyen yağmura küstüm bana istemediklerimi hatırlatıyor diye...Gözyaşlarıma arkadaş olsun diye yağmuru istiyorum şimdi,Ardından yüreğimi serinleten ve içimdekilerini geri getiren rüzgarı…Kalbim kapıda bekleyen yazı neylesin üşümek isterken ?Farklı olmak herkesin beklediğini beklemememektir,farklı olanla yaşamasını bilmeyen ve kendi küçük dünyasına benzer küçük dünya aramaya giden bilir…Ay farklı olmadığı için ardından güneş doğar…Beklerim ey gece seni seni aydınlatan güneşi beklediğin gibi…

♥ Ben ne Aşklar yaşadım ne vedalar ettim,ne kızgın çöllerinde yürüdüm aşkın,Senin kor dudakların vız gelir Güzelim...♥

Bu mesaj en son " 05-11-2008 " tarihinde saat 10:28 PM itibariyle "KaramboL" tarafından düzenlenmiştir.... Neden: Flood..
minami Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla