05-10-2008, 08:22
|
#1 (permalink)
|
|
|
[ +rep ] Tekrar Mantık Tekrar;)
Aşağıda sorduğum sorunun 3 ünüde doğru olarak özel mesajla yollayan ilk 3 kişiye rep gücüm kadar rep veriyorum süre akşama kadar ...
Cevapları burada yazanlar -rep alırlar sonra ben duymadım demeyin...
1-Bir gün Büyükada ya gidiyordum. İskelede bir adam gördüm, yanında karısı ve üç çocuğu vardı. Hepsinin elinde bir sepet her sepette bir kedi ve her kedinin yanında sekiz yavru kedi vardı. Adaya kaç canlı gidiyordu?
------------------------------------------------------
2-Sarışın ve genç güzel bir kadın tek yönlü bir sokaktan ters yöne doğru gidiyor. Kadının arabasının sigortasının zamanı geçmiş, vergisi ödenmemiş, ışıkları ayarsız, kaportası boyasız, rot ayarı bozulmuş, balataları gevşemiş, sinyal lambaları çalışmıyor, şanzıman gıcırdıyor, egzos borusu zehirli duman üfürüyor. Ayrıca kadının ehliyeti yok. Bütün bunlar yetmezmiş gibi kadın sarhoş. Ve bunlar trafik polisinin gözü önünde oluyor, polis her şeyin ayrımında. Ama polis kadını durdurmuyor. Neden?
----------------------------------------------------
3-Kral kuyumcusuna som altından bir taç yapmasını emreder. Kuyumcu tacı yapar ama kralın da içine bir kurt düşer acaba bu taç som altın mı? değil mi? Caanım tacıda parçalayamayacağına göre sizce bunu anlamanın yolu nedir?
Hile hurda yok sadece bilimsel bir çözümü var...
|
|
|