Yalnız Mesajı Göster
Eski 05-09-2008, 16:29   #27 (permalink)
Üye Bilgileri
kaFéin <3
Çırak

kaFéin <3 kullanıcısının avatarı

Giriş: Aug 2006
Rep Gücü: 686
Rep Puanı : 67577
Rep Seviyesi: kaFéin <3 RepstarkaFéin <3 RepstarkaFéin <3 RepstarkaFéin <3 RepstarkaFéin <3 RepstarkaFéin <3 RepstarkaFéin <3 RepstarkaFéin <3 RepstarkaFéin <3 RepstarkaFéin <3 RepstarkaFéin <3 Repstar
kaFéin <3 kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla

Alıntı:
Narko tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Azul Bak Bu Senle benle olan is Diyil Admin var Her halde isini iyi bilirki bole yapmis Bir sorum daha var ben oyun icin surda uye oldum bir suru arkadasla tanisdim nasil tanisdim oyun oynarken Sen baska konuda yorumlayarak msj sayini artirib Cirak olmusun Amma Ben nedir oyun dayim diye yeni uye kalcam ?
Bak Yine bile artdi
Benimde en az senin kadar forum oyunLarında mesajım var bende sürekLi forum oyunLarındaydım ama mesaj sayımıda artırabiLiyordum bak sürekLi forum oyunLarındaymışsın ama bağımLı üye oLabiLmişsin ama mesajLar sayıLırsa oyun oynamak için değiL mesaj sayısını artırmak için çoğu insan orda takıLmaya başLayacak

Alıntı:
dediğinden yola çıkarak o zaman oyunlara atılan msjlar forum msj sayısına da eklenmesin madem zararlı.
hem boş mesajlarla foruma msj sayısına da yansımaz

neyse konu daha çok uzumadan son mesajımı attım
sonuçta o forumun mesajı ama kişinin mesaj sayısına ekLenirse forumda güzeL mesaj atanLa forum oyunLarında takıLandan kişi arasında çok fark oLacak

Bu mesaj en son " 05-09-2008 " tarihinde saat 16:33 itibariyle kaFéin <3 tarafından düzenlenmiştir....
kaFéin <3 Çevrimdışı