Alıntı:
|
2- Belki günümüzde değişik düşüncelerle başörtüsünün Kur'an'ın emri olmadığını iddia eden ilâhiyatçılar vardır. Fakat bu mevzuda Kur'an'ın emri, tarih boyu hiçbir müfessirin farklı mülâhazada bulunmadığı ölçüde açıktır.
|
Var evet..Ama bu -sözde- ilahiyatçılar Peygambersiz(!) İslam'ı savundukları için;O'na(SAV) ihtiyaç hissetmedikleri için;diğer ulemaya da değer vermedikleri için Kur'an bize yeter diye bir garip savunum içine giriyorlar..Yani
Peygamber geçti gitti artık biz kendimize yeteriz.O'nun Kur'an'ı nasıl anladığına değil şu anki egemen gayriislami sistemlerin anlamamızı istediği şekilde anlarız kur'an'ı..Peygamber(SAV) gereksizdir..Bir tarihsel anlatı olarak anlatır,bahseder geçer gideriz..Devam ederiz bildiğimizi okumaya.. diyerek bir söylem geliştiriyorlar ki tam da İslam Karşıtlarının ağzı bu!!