Yalnız Mesajı Göster
Eski 05-09-2008, 14:29   #18 (permalink)
Üye Bilgileri
~ImCcrashI~
Forumcu

Giriş: Jul 2006
Rep Gücü: 410
Rep Puanı : 40599
Rep Seviyesi: ~ImCcrashI~ Repin Efendisi~ImCcrashI~ Repin Efendisi~ImCcrashI~ Repin Efendisi~ImCcrashI~ Repin Efendisi~ImCcrashI~ Repin Efendisi~ImCcrashI~ Repin Efendisi~ImCcrashI~ Repin Efendisi~ImCcrashI~ Repin Efendisi~ImCcrashI~ Repin Efendisi~ImCcrashI~ Repin Efendisi~ImCcrashI~ Repin Efendisi

Alıntı:
snmz tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
sen padişah olmucaksın padişahın kölesi olucaksın anladın sen onu...size degıl senın gıbı bagnazlara koyun dıyorum ama koyununda bı yararı var etı yenır derisi kullanılır ama sen neye yararsın bılmem....

benımle ılgılı anlaman gerekenlerı anladıgına sevındım...O kadar lugat bılıyosunda hala ondanmı sacmalıyosun okumussun amaa bos okumussun kelımelerı ezberleme anlamlarını oku...cevab veremedıgım gıbımı ben cevabımı kendıme gore sernın anlıyacagın sekılde verdım fazla derıne gırmeye gerek yok mazallah tıkanıp kalır o kucucuk beynın...bu arada hakan şükür babanmı oluyo?evet bana gore bı futbolcunun boyle bıseyden bahsetmesı yanlıs her sey yerınde güzel....

sende anlamamıssın otur 10 20 kere tekrar tekrar oku anlamadıysan orda aklı selım bırıne sor o anlatsın sanaa acıkcaa....

islamıyetee bı lafımız yok olamazda elhamdulullah bızde muslumanız...ama sızın gıbı cok konusan dıgıl...

bana gore senden sızden hıc bır sey ogrenmeye ıhtıyacım yok herkes kendıne gore haklı bence sen bıraz benım yazdıklarımı oku bıraz gecmısı karıstırr el etek opmekten vazgec laf ebesı yapmaktan vazgecte vatana mıllete kendıne yararlı bısıyler yap oku bıraz...sen kımsınkı ben senden seckınceden bır seyler ogrenıyım?siz bıldıklerınızle durdugunuz yerde sayıklayın bu sıze yeter fazla bılee....

kişilerde hak ediyo ama ayrıca tanıdıgım hiç bir öküz rencıde olmaz..

Hadi selametle....
olum bak forumdayız senin soyunu rencide edicem öküzler rencide olmaz o yüzden onuda yapamıyorum .şimdi senin yüzndenn ban yiyecem bi git şurdan......

Bu mesaj en son " 05-09-2008 " tarihinde saat 14:33 itibariyle ~ImCcrashI~ tarafından düzenlenmiştir....
~ImCcrashI~ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla