Alıntı:
seckince tarafından gönderildi
Bana mı padişahlık yaraşır B3do? Hem padişah olacağım hem de değersiz olacağım öyle mi? Bence çelişkili sözlerin..Yani bize koyun diyorsun
B3do? Öyle mi? Aklıma gelen bir şiiri yazmadan geçemeyeceğim:
'' Yumuşak başlı isem kim demiş ki uysal koyunum..
Kesmeye gelir fakat çekmeye gelmez boynum..''
Teşekkür ederim B3do Kardeş!!! Bence bu diktatorya rejiminde herkes koyun yerine koyuluyor hatta Başbakan bile.... 
|
sen padişah olmucaksın padişahın kölesi olucaksın anladın sen onu...size degıl senın gıbı bagnazlara koyun dıyorum ama koyununda bı yararı var etı yenır derisi kullanılır ama sen neye yararsın bılmem....
Alıntı:
Birincisi cevap veremediğin gibi babamı falan karıştırarak acizliğini gözler önüne sermişin.Size göre zaten futbolcu islamyetten bahsedemez memur bahsedemez o bahsedemez bu bahsedemez.Ne kadar din dostu olduğunuz belli herkesin dinine karışıp insanları dinsiz yapmaya çalışmanızdan.Anlayamayacağım kadar büyük anlamlar taşıyan bir kelimeyi senin lugatın alamaz zaten onun için bana anlatabilecein birşeyde yok.Seninle ilgili anlamam gerekenleri zaten yorumlarından anlıyorum.
gelelim seçkince için yazdıklarına her türlü eleştiriyi kabul etsekte senin gibilere halifelik ,padişahlık yaraşır diosun ve seçkinceyi aşşağılayıcı ithamlarda (saçma sapan)ithamlarda bulunuosun.Şimdi senin sözlerine göre halife ve padişah makamındaki kimselerde seçkinceye yönelttiğin ithamlara maruz kalıyor hep övündüğümüz Fatih Sultan Mehmet padişah değilmiydi ?Peygamberden sonraki önemli zatlar Hz.Ömer Hz.Ebu Bekir vs..onlar halife değilmiydi?senin söylediğin sözler tamamen islamiyete seçkincenin şahsına bana hakan şükür'e yani senin aklının alamıyacağı herşeye karşı bir isyan .Daha fazla neyine cevap verelim?
Bana göre Hakan Şükür'ü veya bizi eleştireceğine bizden birşeyler öğrenmeye çalış çünkü çok ihtiyacın var...
|
benımle ılgılı anlaman gerekenlerı anladıgına sevındım...O kadar lugat bılıyosunda hala ondanmı sacmalıyosun okumussun amaa bos okumussun kelımelerı ezberleme anlamlarını oku...cevab veremedıgım gıbımı ben cevabımı kendıme gore sernın anlıyacagın sekılde verdım fazla derıne gırmeye gerek yok mazallah tıkanıp kalır o kucucuk beynın...
bu arada hakan şükür babanmı oluyo?evet bana gore bı futbolcunun boyle bıseyden bahsetmesı yanlıs her sey yerınde güzel....
Alıntı:
|
Fatih Sultan Mehmet padişah değilmiydi ?Peygamberden sonraki önemli zatlar Hz.Ömer Hz.Ebu Bekir vs..onlar halife değilmiydi?
|
sende anlamamıssın otur 10 20 kere tekrar tekrar oku anlamadıysan orda aklı selım bırıne sor o anlatsın sanaa acıkcaa....
islamıyetee bı lafımız yok olamazda elhamdulullah bızde muslumanız...ama sızın gıbı cok konusan dıgıl...
Alıntı:
|
Bana göre Hakan Şükür'ü veya bizi eleştireceğine bizden birşeyler öğrenmeye çalış çünkü çok ihtiyacın var...
|
bana gore senden sızden hıc bır sey ogrenmeye ıhtıyacım yok herkes kendıne gore haklı bence sen bıraz benım yazdıklarımı oku bıraz gecmısı karıstırr el etek opmekten vazgec laf ebesı yapmaktan vazgecte vatana mıllete kendıne yararlı bısıyler yap oku bıraz...sen kımsınkı ben senden seckınceden bır seyler ogrenıyım?siz bıldıklerınızle durdugunuz yerde sayıklayın bu sıze yeter fazla bılee....
Alıntı:
|
kişileri rencide edecek sozler kullanmayınız !!
|
kişilerde hak ediyo ama ayrıca tanıdıgım hiç bir öküz rencıde olmaz..
Hadi selametle....