Yalnız Mesajı Göster
Eski 05-07-2008, 06:19 PM   #13 (permalink)
Üye Bilgileri
seckince
Banned

seckince kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2007
Konuları: 387
Toplam 247 Konusuna 572 Teşekkür Edilmiştir
Blog Başlıkları: 38
Rep Gücü: 0
Rep Puanı : 35138
Rep Seviyesi: seckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisi

Alıntı:
~ImCcrashI~ tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Birincisi cevap veremediğin gibi babamı falan karıştırarak acizliğini gözler önüne sermişin.Size göre zaten futbolcu islamyetten bahsedemez memur bahsedemez o bahsedemez bu bahsedemez.Ne kadar din dostu olduğunuz belli herkesin dinine karışıp insanları dinsiz yapmaya çalışmanızdan.Anlayamayacağım kadar büyük anlamlar taşıyan bir kelimeyi senin lugatın alamaz zaten onun için bana anlatabilecein birşeyde yok.Seninle ilgili anlamam gerekenleri zaten yorumlarından anlıyorum.

gelelim seçkince için yazdıklarına her türlü eleştiriyi kabul etsekte senin gibilere halifelik ,padişahlık yaraşır diosun ve seçkinceyi aşşağılayıcı ithamlarda (saçma sapan)ithamlarda bulunuosun.Şimdi senin sözlerine göre halife ve padişah makamındaki kimselerde seçkinceye yönelttiğin ithamlara maruz kalıyor hep övündüğümüz Fatih Sultan Mehmet padişah değilmiydi ?Peygamberden sonraki önemli zatlar Hz.Ömer Hz.Ebu Bekir vs..onlar halife değilmiydi?senin söylediğin sözler tamamen islamiyete seçkincenin şahsına bana hakan şükür'e yani senin aklının alamıyacağı herşeye karşı bir isyan .Daha fazla neyine cevap verelim?

Bana göre Hakan Şükür'ü veya bizi eleştireceğine bizden birşeyler öğrenmeye çalış çünkü çok ihtiyacın var...
Çok haklı ve dayanakları çok sağlam bir cevap olmuş..Tebrikler ImCcrashI Kardeşim..B3do'nun senin tavsiyene uymasında -kendisi açısından- yarar var bence de.. selamlar..
seckince Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla