05-06-2008, 02:46 PM
|
#19 (permalink)
|
|
|
Alıntı:
eLeS tarafından gönderildi
Bunalmışsın belli, herkes bir dönem bu tür boşluklara düşüyor ama çözümü bu değil..
Hiç bir erkek/bayan, hiç bir maddi/manevi kayıp canımıza kıymamızı gerektirecek kadar değerli değildir, olamaz da.. Allah kimseye taşıyabileceğinden fazla sıkıntı vermezmiş.. Herkesin sınanma şekli farklıdır.. Çok klişeleşmiş bir laf olacak ama gün gelecek "ben bunun için mi bu kadar ağlamış, üzülmüş, bunalmışım" diyeceksin.. 
Rahatlamaya çalış, Samimi arkadaşların varsa onlarla vakit geçir, insanlara sırt çevirme, belki de sırt çevirdiğin biri yada birileri seni bu psikolojiden çıkartacaktır.. Bardağın boş tarafından değil dolu tarafından bakmayı dene.. Çok negatif düşünüyorsun, bunu nickinden bile anlamak mümkün.. Eğer hiç birini yapamıyorsan profesyonel birinden psikolojini düzeltmen için destek al.. Emin ol profesyonel biriyle konuşmak bile iyi geliyor insana.. Senin hayata bakamadığın yanlardan bakıyor, baktırıyor sana.. 
Hiç bir şey, hiç bir kimse tek damla gözyaşına değmez.. Umutlu ol.. Hakettiğin mutluluk zamanla kapını çalacaktır.. 
Kendine cici bak.. O düşünceyi de kafandan sil lütfen.. 
|
demiştim ve yazdıklarından sonra tek bir cümlemi altını çizerek tekrar söylüyorum..
Hiç bir erkek/bayan, hiç bir maddi/manevi kayıp canımıza kıymamızı gerektirecek kadar değerli değildir, olamaz da..
En yakın zamanda profesyonel birinden psikolojik destek almanı tavsiye ediyorum.. Daha faydalı olacaktır.. 
senin tenin benim huzur yerim
senin kokun nefes alma sebebim..
kapadım bütün yollarımı..
nefes aldığım süre seninim..
gözlerimi gözlerine mühürledim..
hadi durma, aslını resmet ruhuma sevdiğim..

· · d.σ.α · ·
her son yeni bir başlangıçtır..
son
· 12 ·
|
|
|