Yalnız Mesajı Göster
Eski 05-02-2008, 09:00 PM   #51 (permalink)
Üye Bilgileri
Panikatak
Bağımlı Üye

Panikatak kullanıcısının avatarı

Giriş: Feb 2007
Konuları: 86
Toplam 86 Konusuna 251 Teşekkür Edilmiştir
Rep Gücü: 356
Rep Puanı : 35357
Rep Seviyesi: Panikatak Repin EfendisiPanikatak Repin EfendisiPanikatak Repin EfendisiPanikatak Repin EfendisiPanikatak Repin EfendisiPanikatak Repin EfendisiPanikatak Repin EfendisiPanikatak Repin EfendisiPanikatak Repin EfendisiPanikatak Repin EfendisiPanikatak Repin Efendisi
Panikatak kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla

Alıntı:
seckince tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
İade edecek bir şey yok benim zihniyetime..Benim zihniyetim inançlarımı referans alır.Bu referans ise hiç bir kişiye 'ismet' sıfatı vermez.Siz ise 'ne de olsa dindardır,yapmaz böyle şey' diyerek dindar insanlar böyle inanıyormuş gibi bi bilgiye sahip olduğunuzu ima ediyorsunuz..Bu cahillik değil ise kasıttır..Lafımın aynen arkasındayım..Ya diyeceksiniz ki ben bilmiyordum yahut da kasıtlı yazdım diyeceksiniz..Kaçmayın sözünüzün arkasından..İlkeli ve omurgalı olun!!!Hiç kimse de mezkur şahsa 'ismet' sıfatı bahşetmemiştir..O köşe yazarlarına da iftira etmeyin..
Pekiii siz niye hiç komplo ihtimalini gözönüne almıyorsunuz? Türkiye gibi bi ülkede gayri mümkün mü bu ihtimal size göre?

Seni son kez uyariyorum Saygi ve seviye yoksunu yakistirmalarini kendine sakla bana bu sekilde cevap verme hakkini sana kimse vermedi...
Bir karsit gorusun varsa seviyeli bir sekilde sun, bende keyifle okuyim..
Yok kardesim sana karsi saygili olamam ben diyorsan benimle tartisma..
Senin karsinda cocuk olmadigi gibi fikirlerini hakaretle curutebilecegin kadar zayif bir birikime ve karaktere sahip bir insanda yok..
Beni tanimadigin gibi yasantim hakkindada adam akilli bir fikre sahip degilsin
o yuzden seni yasinin insani olmaya davet eder, kendi adima bu konuya nokta koyarim.

Olması Gerekenlerin Adını..!!
İyilik Koymuşlar...
Panikatak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla