Yalnız Mesajı Göster
Eski 05-01-2008, 09:34 AM   #34 (permalink)
Üye Bilgileri
seckince
Yorumcu

seckince kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2007
Blog Başlıkları: 73
Rep Gücü: 484
Rep Puanı : 47969
Rep Seviyesi: seckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisi

BU KONUYA YORUM YAPMAK İÇİN HEMEN ÜYE OLUN
170.000 UYE YORUMLARINIZI OKUSUN

Alıntı:
Bunu gizli anlamlar yaratarak yapıyorsunuz. Okuyan aklı selim insanlar anlar
Yani düz yazı yazıyorum.Öyle yazma böyle yazma..Yok efendim gizli anlamlar yaratmak'mış..Bu nasıl bir söz ki? Yani muhakkak ki her tümcemiz düşüncelerimizi taşıyan birer aracıdır..Zaten anlaşılsın diye yazıyoruz..
Ben sol ideolojinin genel konseptine yönelik eleştiriler yaptım.Bu da benim kendi üslubumla olmuştur.İlle de tam da sizin şahsınızı kasdediyorum değil..Bir zihniyeti sorgulamaya çalışıyorum.Yani bu zihniyet kendini gizlemektedir.Kökünün dışardan ithal olduğunu açık ve net söylememektedir.Çıkıp halka asıl zihniyetini açıklamamaktadır..Çıksın bu zihniyet millete kendini açıklasın dedim..Yani 'benim getirdiğim zihniyetin inanç kriterleri şöyle şöyledir' diye açıklamalı..Milletin bazı değerlerini istismar etmemeli..Dediğim budur..Yani burda zihniyeti sorguluyoruz..Kişisel eleştiri olarak almamak lazım..Yazdığım yorumlarda Devrimcilik;Devrim;Komünizm vs hakkında bir takım açılımlar getirmeye çalıştım..Ama buna karşılık şahsıma yönelik yönelimler olmuştur.Cahilliğim ileri sürülmüş;bilmediğim konulardan dem vurduğum söylenmiş;aslında çok tutarsız biri olduğum;fikirlerimin çok çelişkili olduğu;aslında hiç bir fikir ve düşünceye sahip olmadığım;iş olsun diye yazdığım;benim bu işlere aklımın ermeyeceği;bu işlerin bilimsel ve de kilimsel olduğu gibi indî cümleler kurularak cevaplar verilmiştir..Şu anda dahi aynı minvalde olduğu görülmektedir..Böyle şahsiyetlere yönelik yaklaşımlara bir şey demeye gerek görmüyorum..Yok efendim bu bilgilerinizi Nihat Genç'ten mi aldınız? Düzeysizce yaklaşımlar bunlar...

Halk İçinde Muteber Bir Nesne Yok Devlet gibi..
Olmaya Devlet Cihanda Bir Nefes Sıhhat gibi..
Kanunî Süleyman
seckince Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla