Yalnız Mesajı Göster
Eski 05-01-2008, 09:18   #33 (permalink)
Üye Bilgileri
laylayloom
Yorumcu

laylayloom kullanıcısının avatarı

Giriş: Feb 2008
Rep Gücü: 938
Rep Puanı : 93474
Rep Seviyesi: laylayloom Repstarlaylayloom Repstarlaylayloom Repstarlaylayloom Repstarlaylayloom Repstarlaylayloom Repstarlaylayloom Repstarlaylayloom Repstarlaylayloom Repstarlaylayloom Repstarlaylayloom Repstar
laylayloom kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla

Alıntı:
seckince tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Bu iftirayı reddediyorum..Benim yorumlarımda sadece bendenize olan sataşma ve ithamlarınıza cevabi yorum yazdım..Kişiliğinizle ilgili bir yönelimim olmamıştır..Bu saptırma girişimleriniz beyhude çaba..Ve de hiç şık değil.
Okuyan herkesin de algılayabileceği siz bu işte profesyonel bir yöntem kullanıyorsunuz. "Ben" demediğiniz gibi "sen" de demiyorsunuz. Bunu gizli anlamlar yaratarak yapıyorsunuz. Okuyan aklı selim insanlar anlar

Bu topicde bana veridiğiniz cvplardan birisi...Hakkımda yersiz iddealarınız var. Sizi iftiralarınızla başbaşa bırakıyorum Allahın hayrı üstünüze olsun...

Seckince:Bana yönelik bir cümleniz... İçinde ne kadar basit olduğum yazmıyor... O başka bir cümlenin içinde... yazdıklarımın ne kadar zırva olduğu yazmıyor o da başka bir cümlede... bir sahtekar olduğum yazmıyor o da başka bir cümlede... Yani siz bu işi yapıyorsunuz ve belkide Neyin devrimcisi olduğunuzu gizliyorsunuz..Dış kökenli olduğunuzu gizliyorsunuz..Yabancı bir ideolojiye mensub olduğunuzu gizliyorsunuz..Milli olmadığınızı gizliyorsunuz..Aslında bu milletin hiç bir değeriyle anlaşmadığınızı gizliyorsunuz..Hadi deyin bakayım millete mertçe:''Biz Allah,kitap,Kur'ân,din,iman miman...gibi değerleri kabul etmiyoruz..Biz gerici bir ideolojiye mensubuz..Bir insan tarafından uydurulan(yani putçu) bir dine sizi çağırıyoruz.İlahi'den puta çağırdığımız için de bu gericiliktir...Bizi böyle bilin ve destekleyin...'' deyin bakalım..Görelim sizi..Kaç kişi gelecek bu milletten peşinize...Yok öyle yalancılıkla,dolancılıkla,kandırıkçılıkla,kendini gizlemekle halkı kandırmaya çalışmak...

Séni Séviyorum
Göкhánıм

laylayloom Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla