Yalnız Mesajı Göster
Eski 04-30-2008, 17:16   #38 (permalink)
Üye Bilgileri
DİRİLİŞ_MAK
Forumcu

DİRİLİŞ_MAK kullanıcısının avatarı

Giriş: Jun 2007
Rep Gücü: 1366
Rep Puanı : 136265
Rep Seviyesi: DİRİLİŞ_MAK RepstarDİRİLİŞ_MAK RepstarDİRİLİŞ_MAK RepstarDİRİLİŞ_MAK RepstarDİRİLİŞ_MAK RepstarDİRİLİŞ_MAK RepstarDİRİLİŞ_MAK RepstarDİRİLİŞ_MAK RepstarDİRİLİŞ_MAK RepstarDİRİLİŞ_MAK RepstarDİRİLİŞ_MAK Repstar
DİRİLİŞ_MAK kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla

Alıntı:
seckince tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
İddia öyle mi? O bombalar,ele geçen darbe günlükleri-ki gerçeklikleri tesbit edildi-;suçüstü olan 'iyi çocuklar'; İP bürolarında ele geçen CD'ler; hepsi iddia di mi? Ben buna balıklama dalmıyorum sadece eleştiriyorumNe bu kimi insanlardaki darbecilik hastalığı?Nedir bu cunta şakşakçılığı? Bu ne postal aşkı? Nasıl bir apolet bağlılığı? Anlamak zor yani
Üzmez konusun ise şöyleKendisi çok eski milliyetçi bir kişidirYaşı da 76 imişOlayın taraflarından sızan haberlere göre kendisi bir komplo ile karşı karşıyadırVelev ki komplo olmasa olay gerçek olsa ne olacak ki benim açımdan yani? Bendenizin böyle bir olayı veya ne milliyetçi ne sağcı ne Atatürkçü ne de İslamcı olduğu belli olmayan bir kişinin -işlemişse- suçunu tasvib edeceğimi mi ima etmeye çalışıyorsun yani DİRİLİŞ-MAK? İma dedimAma bir Ergenekoncu'dan her şey beklenir
Linkleri Sadece Kayitli Uyelerimiz Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayiniz...
Oku, oku, oku! Boşa nara atma, ezberden çalışma

Alıntı:
seckince tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Kendisi çok eski milliyetçi bir kişidir
Bu hiçbirşeyi değiştirmez, yapılana bir kılıf olamaz

Alıntı:
espedos tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Yakın zamanda gündemde olan iki kişi arasındaki ilginç benzerliği başka gören de var mı acaba?

Solda Hüseyin Üzmez (Yaş 74), sağda Josef Friztl (Yaş 73)

Gerçekten çok ilginç bir rastlantı Yorumlanması zor

Alıntı:
aRıZa__ÇaRŞı tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle

ben biliyorum o 14 lük kızıda ailesinide ben onlara ne kız nede ailesine aile demem

kafimidir

Değildir
Aile yapısının bozuk olması, o kıza tecavüz edilmesini haklımı kılıyor? Bumudur savunman?
DİRİLİŞ_MAK Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla