Yalnız Mesajı Göster
Eski 04-30-2008, 03:37 PM   #37 (permalink)
Üye Bilgileri
ReBeL bOy
Banned

ReBeL bOy kullanıcısının avatarı

Giriş: Jun 2006
Blog Başlıkları: 24
Rep Gücü: 0
Rep Puanı : 189645
Rep Seviyesi: ReBeL bOy RepstarReBeL bOy RepstarReBeL bOy RepstarReBeL bOy RepstarReBeL bOy RepstarReBeL bOy RepstarReBeL bOy RepstarReBeL bOy RepstarReBeL bOy RepstarReBeL bOy RepstarReBeL bOy Repstar

Alıntı:
laylayloom tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Kızı ya da ailesini delilsiz karalayan sensin arkadaşım. Benim yazdığımın neresinde bilim kurgu var? Ergenekonu Vakiti geçtim ben çocuklardan bahsediyorum. Olsun ya da olmasın diyorum bebek sayılabilecek bir canlıya tecavüz gerçekleşmiş ya da gerçeklememiş ne farkeder? Onun içine çekilmeye çalışıldığı durumun çirkinliğinden bahsediyorum... Sen beni taraf olarak görüp bana saldırıyorsun.

Daha öncede seninle benzer bir sorun yaşadım. Sen bana cevaben kıraathane ağzıyla konusmak yerine lütfen aynı forumun üyesi olduğumuzu ve eşit şartlarda olduğumuzu bi hatırla. Sen de mevcut olmayan vijdan ve insaf duygularının ceremesini biz çekecek değiliz. Saldırır gibi cümleler kurarak konuyu sohbet kalitesinden öteye getiriyorsun bu şartlar altında anlıyorum ki paylaşım seninle zaten mümkün de değil. 5 para etmezliğin sınırlarını da zaten çizmiş oluyorsun.

Tıp Tıp Tıp...
Ben Sana Diyorum Ki AİLEYİ TANIYORUM Sen Bana Hala Delilden Bahsediyosun.... Benim Kimseye Saldırdığım Yok Bu Konuda Benim Tarafımda Yok Bu Konuda Ben Ne Kızı Ne Kızın Ailesini Savunurum Nede Hüseyin Üzmezi ..... Bu Aile Zaten Hüseyin Üzmezi Tanıyan Bir Aile En Azından Annesi Zamanında Yanında Çalışmış Birisi Annesinbinde Ne Olup Olmadığını Biliyorum Ben Sana Derdimi Anlatamıyorum... Yapılan Doğru Değil Yanlış 14 de Olsa İğrenç 44 de Olsa Ne Olursa Olsun Bu Benim Felsefeme Ters Zaten Ama Diyorum Ki Bunlarda Öyle Ahım Şahım Bir Aile Değil Ya O Kadar Sen Daha Ben Kafa Göre Yorumlayacam Diyorsanda Ne Ala Banane Ne Yaparsanız Yapın
ReBeL bOy Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla