Yalnız Mesajı Göster
Eski 04-30-2008, 14:50   #35 (permalink)
Üye Bilgileri
laylayloom
Yorumcu

laylayloom kullanıcısının avatarı

Giriş: Feb 2008
Rep Gücü: 938
Rep Puanı : 93474
Rep Seviyesi: laylayloom Repstarlaylayloom Repstarlaylayloom Repstarlaylayloom Repstarlaylayloom Repstarlaylayloom Repstarlaylayloom Repstarlaylayloom Repstarlaylayloom Repstarlaylayloom Repstarlaylayloom Repstar
laylayloom kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla

Alıntı:
aRıZa__ÇaRŞı tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Ben Bilim Kurgu Diyerek Sizin Yazdıklarını Kasediyorum Sizin Ki Savunmak Acımak Değil Yanlışlar Üzerinden Hayali Komplolar Kurmaktır... Bizim Tavrımız Üzücü Sizinkiler İnsaniyetlik Namına Bıraksana Şurada Bu Konunun Tartrtışılması Bile İNSANLIK AYIBIDIR Bana Mabal Okumayın

Bende Acıma Duygusu Kalmadı Taze Bitti Hem Sadece Kıza Değil Lafım Dönüp Dolaşıp Kürkçü Dükkanına Geliyosun Ailesinde 5 Para Etmez Oldumu Şimdi.... Ne Varsa Ailede Var Tamam Mı
Kızı ya da ailesini delilsiz karalayan sensin arkadaşım. Benim yazdığımın neresinde bilim kurgu var? Ergenekonu Vakiti geçtim ben çocuklardan bahsediyorum. Olsun ya da olmasın diyorum bebek sayılabilecek bir canlıya tecavüz gerçekleşmiş ya da gerçeklememiş ne farkeder? Onun içine çekilmeye çalışıldığı durumun çirkinliğinden bahsediyorum... Sen beni taraf olarak görüp bana saldırıyorsun.

Daha öncede seninle benzer bir sorun yaşadım. Sen bana cevaben kıraathane ağzıyla konusmak yerine lütfen aynı forumun üyesi olduğumuzu ve eşit şartlarda olduğumuzu bi hatırla. Sen de mevcut olmayan vijdan ve insaf duygularının ceremesini biz çekecek değiliz. Saldırır gibi cümleler kurarak konuyu sohbet kalitesinden öteye getiriyorsun bu şartlar altında anlıyorum ki paylaşım seninle zaten mümkün de değil. 5 para etmezliğin sınırlarını da zaten çizmiş oluyorsun.

Tıp Tıp Tıp...

Séni Séviyorum
Göкhánıм

laylayloom Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla