04-30-2008, 01:52 PM
|
#26 (permalink)
|
|
|
Alıntı:
laylayloom tarafından gönderildi
ben başka birşey sormuşum sen kendini yanıtlamışsın arkadaşım  elinde sunacağın bir delil yok sanırım. Bursa İnegölde oturuyorum derken tam da neyi ima etmek istiyorsun.
ben bambaşka birşeyden bahsediyorum... bana dair vereceğiniz cevaplarda kıstasınız benim bu konuda taraf olmadığım olsun. Tarafsam bile taciz olsun ya da olmasın "HENÜZ AÇILMAMIŞ ERGEN OLMAMIŞ YAŞTA BİR ÇOCUK" un bozulan ruh sağlığı adına duyduğum tepkiden dolayıdır.
bende şurda oturuyorum aileyi de tanıyorum gibi sığ açıklamalar ise kardeşiniz yaşta olması muhtemel bir çocuğun başına gelen ya da gelmeeyn böyle bir olayda yapılacak en talihsiz yorumdur.
Konuyu ehr nereye çekerseniz çekin her nereye çekerlerse çeksinler umrumda değil ilk defa söz konusu çocuklar olduğunda...
Saygılar..
|
Olaydaki şahıslarıda Tanıyorum Olaydan Bir Gün Önce Bekir denen Elemanla Kızın Babasıylada Konuştum Yani Olay Tecavüzden Biraz Daha İncece Ben Burda Heç Bişide Yazmam Kafasınıza Göre Bilim Kurgulara Siz Devam O Kızı Biliyorum Ben Öylesine Kız Demem Öyle Aileyedfe Aile Demem Hüseyin Üzmezede Adam Demem
AnıLarLa DoLdu Taştı Boş Odam
Seni Andım Durdum Sabaha Kadar
Bir HayaLim Vardı Birde Cigaram
Seni İçtim Durdum Sabaha Kadar
BaŞım DumanLı
|
|
|