Yalnız Mesajı Göster
Eski 04-30-2008, 01:46 PM   #25 (permalink)
Üye Bilgileri
laylayloom
Forumcu

laylayloom kullanıcısının avatarı

Giriş: Feb 2008
Konuları: 96
Toplam 79 Konusuna 341 Teşekkür Edilmiştir
Rep Gücü: 934
Rep Puanı : 93174
Rep Seviyesi: laylayloom Repstarlaylayloom Repstarlaylayloom Repstarlaylayloom Repstarlaylayloom Repstarlaylayloom Repstarlaylayloom Repstarlaylayloom Repstarlaylayloom Repstarlaylayloom Repstarlaylayloom Repstar
laylayloom kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla

Alıntı:
aRıZa__ÇaRŞı tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Taciz edilmedi yada edildi yada her hangi bişey yazdımı yada üzmezi destekledim mi yada kızı yada kızın ailesini he eğer istiyosan

kızıda biliyorum
ailesinide biliyorum
olayıda sizden daha iyi biliyorum

BENDE BURSA İNEGÖL de OTURUYORUM!!'!

ben biliyorum o 14 lük kızıda ailesinide ben onlara ne kız nede ailesine aile demem

kafimidir
ben başka birşey sormuşum sen kendini yanıtlamışsın arkadaşım elinde sunacağın bir delil yok sanırım. Bursa İnegölde oturuyorum derken tam da neyi ima etmek istiyorsun.

ben bambaşka birşeyden bahsediyorum... bana dair vereceğiniz cevaplarda kıstasınız benim bu konuda taraf olmadığım olsun. Tarafsam bile taciz olsun ya da olmasın "HENÜZ AÇILMAMIŞ ERGEN OLMAMIŞ YAŞTA BİR ÇOCUK" un bozulan ruh sağlığı adına duyduğum tepkiden dolayıdır.

bende şurda oturuyorum aileyi de tanıyorum gibi sığ açıklamalar ise kardeşiniz yaşta olması muhtemel bir çocuğun başına gelen ya da gelmeeyn böyle bir olayda yapılacak en talihsiz yorumdur.

Konuyu ehr nereye çekerseniz çekin her nereye çekerlerse çeksinler umrumda değil ilk defa söz konusu çocuklar olduğunda...

Saygılar..

GüŁüŞŁэriмiП ŠåhiBi

ŠэП! Šэv!ЧoRuM
Бöкháйıм
laylayloom Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla