Yalnız Mesajı Göster
Eski 04-30-2008, 01:10 PM   #20 (permalink)
Üye Bilgileri
seckince
Yorumcu

seckince kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2007
Konuları: 382
Toplam 244 Konusuna 565 Teşekkür Edilmiştir
Blog Başlıkları: 26
Rep Gücü: 301
Rep Puanı : 29648
Rep Seviyesi: seckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisi
Smile

CoolbluE;2141242][b][i][b][i]

Alıntı:
Dürüstlük şart tabii ki...Senin varsayımınla yola çıkarsak Kendisinin Milliyetçi kesimden geldiğini varsayalım...Bir Milliyetçi olarak en büyük tepkiyi ben koymuşum ortaya daha ne dürüstlüğünden bahsediyorsun sen...Senin gibi saklama..kollama..gizleme..yanıltma politikası gütmüyorum işte...Bu dürüstlük örneği değilmidir Seçkin..??
Peki 'islami eğitim görenlerin suç işlemeyeceği varsayımı' diyerek bizi suçlaman dürüstlük mü? Ben onu diyorum..Bu adamın 'İslami eğitim gördüğü' yaklaşımını ortaya atarak direkt olarak bizi yalan yanlış suçlaman dürüstlük mü?Sapla samanı karıştırmak dürüstlük mü? bana 'yanıltmacacılık' isnadın dürüstlük müdür? Ben hakkında çifte standart yapılmamasını söylüyorum..Üzmez ismi beni hiç de heyecanlandıran bir isim de değil zaten..Zihniyeti de öyle..O belki bazı kendisi gibi bazı -sözde- milliyetçileri heyecanlandırır..Ama öyle dahi olsa çifte standarta,komploya dikkat çekiyorum yine de..Bunda da çok haklı olduğumu düşünüyorum..Bu ülkede yaşayan herkes de bu komplolar konusunda az çok bilgi sahibidir zaten.

Alıntı:
Ama bakıyorum da o kesim sus pus olmuş vaziyette.demişsin...
O kesim konuşuyor lanetliyor ayıplıyor zaten..Kollayanlar belli yukarıdaki yazımda isim..yorum ve gazete bilgilerine kadar verdim...Daha ne yapayım..Hangi kesimin ne yaptığı ortada değilmi??
Neyi lanetliyor..Hedef şaırtarak nereye varacağını zannediyor ki o kesim? Lafı başka tarafa çevirip de ;-tam da Ergenekon'ca bir mantık ile- konuyu bir inançlı kesimi karalama yönlendirmesine çekmek..Tam Ergenekonca..Tam şeytanca doğrusu..

Bu kadar cahil olmak ancak yüksek tahsil ile mümkündür..
Sakallı Celal
seckince Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla