Alıntı:
seckince tarafından gönderildi
Bir komplo bu..Açık bir iftira..Kendisine yargısız infaz yapılıyor..Onun üzerinden Vakit çevresi suçlanmak ve gözden düşürülmek istenmiş gibi görünüyor..İsnad edilen suç çirkin tabii ki..Bizim böyle bir fiile nasıl yaklaşacağımızı söylemeye gerek görmüyorum..Ama 70 küsur yaşında bir adamın 2 senedir yardım ettiği bir aileyi taciz ettiği iftirası da çok korkunç bir iftiradır..Adeta vahşettir..Adamı suçsuz yere diri diri toprağa gömmek gibidir..Ya henüz iddia aşamasındaki bir iftiraya balıklama dalarak sanki gerçekmiş muamelesi yapan medyaya ne demeli?
|
_Guya_ kafandaki şablona mı oturtacaksın seckin'i? Ne alaka..İşte ben tekrar yazıyorum şuraya..Bu yorumumda tek taraflı bir yaklaşım mı mevcut ki? Neden yapayım ki tek taraflı bir yaklaşımı? Üzmez benim zihniyetimde bir kişi bile değil ki..Ama çifte standarta karşı iki taraflı düşüncelerimi de yazmışım..Siz ise ne yaptınız..Tek taraflı olarak suçlama ve mahkum etme kampanyasına giriştiniz..Buna linç denmesse ne denir? Adam ile irtibat kuranlara 'bu komplo' demiştir..Mahkemeye de henüz çıkmamış..İfadesi de yok ortada..EEeee? Ne yapacaktık? Hesapsız suçlama ve linç furyasına mı katılacaktık yani? BBizim ilkelerimiz bellidir..Kim olursa olsun yapılan her fiilin İslam'a göre değerlendirilmesidir bu da..Kişilere çifte standarttan kaçınmamız da ilkelerimizden kaynaklanır;doğrultu ve ideolojimiz de ilkelerimizden kaynaklanır..Bu konuyla ilgili yazdıklarım da ortadadır..Hüseyin Üzmez ismi İslamcılar için çok ilginç bir isim değil bi defa...Kendisi milliyetçi kesimden gelen bir kişidir..Onların terbiyesiyle maruftur..Ama bakıyorum da o kesim sus pus olmuş vaziyette..Bizi ise haksız lince,komploya karşıyız..Kişinin işlediğinin cezalandırılmasına değil..Sapla samanı karıştırmayın..
Dürüstlük şart..