Yalnız Mesajı Göster
Eski 04-30-2008, 11:49 AM   #11 (permalink)
Üye Bilgileri
CoolbluE
Bağımlı Üye
 
CoolbluE kullanıcısının avatarı
 
Giriş: Sep 2007
Şehir : Belirtilmedi
Mesaj: 1,453
Konuları: 180
Thanks: 178
Toplam 100 Konusuna 209 Teşekkür Edilmiştir
Rep Gücü: 364
Rep Puanı : 36234
Rep Seviyesi: CoolbluE Repin EfendisiCoolbluE Repin EfendisiCoolbluE Repin EfendisiCoolbluE Repin EfendisiCoolbluE Repin EfendisiCoolbluE Repin EfendisiCoolbluE Repin EfendisiCoolbluE Repin EfendisiCoolbluE Repin EfendisiCoolbluE Repin EfendisiCoolbluE Repin Efendisi
Varsayılan




Üzüldükleri “İslami eğitim görenlerin suç işlemeyeceği” argumanının yıkılışı.Ve de “Batı’nın ahlaksızlığını aldık” söyleminin.



Hep denir ya bizleri birleştiren ortak değerler, asgari müşterekler, uzlaşma kültürü, v.s..v.s…



Buyrun yapın. Hangi ortak değerler? Çirkin bir taciz ve tecavüzün, yoksulluk istismarı dolayısıyla, 77 yaşındaki bir adamın dinsel, sosyal güç ve konumundan faydalanarak işlediği iğrenç suçun kınamasında bile uzlaşamıyoruz.. Burada bile benim tecavüzcüm, sapığım öyle değildir, yapmamıştır deyip, yasal görevini yapanlara bile iftira ithamı var.



Böyle bir ülkede asgari müşterekler tesbit edilip ortak noktalarda buluşulabilir mi?



İşte gayrımeşru ilişki ve küçük yaştakini tacize İslamcı savunmalar.Bir anlamda "Sapık aklama edebiyatı" örnekleri:



Emine Şenlikoğlu (İslamcı Yazar) “Ya bir cinnet geçirdi ya hap içirdiler diye düşünüyorum”



Abdurrahman Dilipak (Vakit) “İster gerçek, ister iftira olsun bu olayın bugün bu şekilde ortaya çıkması komplodur”



Hasan Karakaya(Vakit) “Aklımıza Ergenekoncu tezgahlar geliyor”



Nihal Bengisu Karaca (Zaman) “Hüseyin Üzmez hakkındaki haberlerin doğru olmadığına inanmak istiyorum.Olay büyük bir camiaya hesap sorma aracı haline getirilmiş durumda)



Özlem Albayrak (Yeni Şafak) Eğer bir komploysa bile ateşine atılan otunları kendi eliyle taşıdığını teslim edebiliriz)



Sibel Eraslan (Vakit) “Asla düşünmüyorum böyle bir şey yapacağını. Çok ihtiyar ve hasta kendisi. 18 yaşından küçük biri üzerinden toplumsal lince dönüşmesin”



Kadınlar bile hemcinslerini değil, dincinslerini savunuyorlar.



Tabii bir şok durumu var. Güvendiği dağlara kar yağma gibi. Ama düşününüz ki bu insanlarla aynı ortak değerler üzerinde anlaşmak zorundayız. Birlikte yaşayacağız. Demokrasiyi, laikliği, ahlak değerleri tarif edeceğiz..



Adi bir cinsel suçu kınamada bile görüş birliğine varılamazsa ne olacak böyle..İşin aslı ortaya çıkmadan bile “hap içirmişlerdir” diye 14’lük mağdura karşı 77’lik kart zamparayı savunuyorlar.

Ayrı dünyalar var da, bu farklı dünyada suçlarda da mı sizden-bizden ayrımı var.Suç işleme ehliyetine sahip değil mi sizden olanlar?.



Aslında üzüldükleri “İslami eğitim görenin suç işlemeyeceği” argumanı. Bunun boşa çıkması. Fakat çirkin bir fiili savunmak, çirkinliğe ortak olmaktan öte gidemez.



Ben de bazı katkılarda bulunayım bu "aklama" edebiyatına..



*HÜ'i hipnotize etmişlerdir.

*Kız 14 değil 64 yaşındadır.

*HÜ'nün şifalı olduğu duyulmuş, tedavi amaçlı yaklaşmıştır.

*HÜ'in elini kolunu bağlayıp, asıl ona tacizde bulunmuşlardır.

*14'lük kız ve anası Ergenekon'cudur.

*Kız ve anası çok yalvarmış. Hüseyin efendi de üzmemiştir.








_Fazla birşey bilmene gerek yok haddini bil yeteR_
CoolbluE Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla