04-30-2008, 09:24 AM
|
#6 (permalink)
|
|
|
BU KONUYA YORUM YAPMAK İÇİN HEMEN ÜYE OLUN 170.000 UYE YORUMLARINIZI OKUSUN
Alıntı:
jackal tarafından gönderildi
ya varmı boyle bır olay,
bır kısım devamlı sansasyon peşinde,
kezman go lattıkdan sonra isa atletiyle statda tur atarken kezmanı nsevıncı olur, hakan şukur gazetede sadece roportaj verırken suçlu olur,
sivasspor teknık dırektorude destekledı hakan şukuru, butun futbolcualrında desteklemesı gerekırdı herkesın dını kendısınedır ,
Bu lıgde balili oruç tutacak dıye maç gunu değiştirilsinmı dıye düşünüluyordu yahu, bu lıgde yılalrdır yabancı futbolcualr noelı evlerınde kutlayacak dıye fıkstur ayarlanıyordu, yabancı fuybolcu olunca bir şey olmuyorda bu ulkenı evladı bu ulkenın dini olan islam için iki söz söylediğinde olay oluyor şaşmamak elde değil...
|
Bizde Bundan Yakınıyoruz ya Müslümanız Diyoruz.... Ama Ne Hikmetse Dinimizden Uzak Yaşıyoruz... Şimdi Bişey Yazacam Bazılarının Tepkisi Çekecek Ama Artık Görmeyecem Zaten Umrumda Olmaz Tepkiler.... Tutturmuşlar Bi LAİKLİK Türküsü Heryerde Çalıp Söylüyorlar yahu Sen Müslümansın Müslüman Yerim Senin LAİKLİĞİNİ Ya Yerin Dibine Batsın Öyle Laiklik Ben Peygamberim Hakkında iKİ çİFT Söz Edemeyeceksem Laikliğe Aykırı Görüleceksem... Laiklikle Kazanılmadı Bu Vatan.... Laiklikliğde Peygamber Sevgisiyle Allah Sevgisiyle Savaşıp Bu Vatanı Bize Armağan Edenler Sayesinde Tanıdı Bu Millet...
''Laik kültüre ters düşen, spor felsefesine aykırı bir durum söz konusudur Hakan’ın davranışlarında”
Ben Başka Bişey Demek İstemiyorum Sadece YAZIKLAR OLSUN BÖYLE LAİKLİK ANLAYIŞI BÖYLE İNSANLIK OLMAZ OLSUN!!!
|
|
|