Yalnız Mesajı Göster
Eski 04-29-2008, 09:47 PM   #10 (permalink)
Üye Bilgileri
YOSHİMATO
Uzman Moderator
 
YOSHİMATO kullanıcısının avatarı
 
Giriş: Jun 2007
Şehir : İzmir
Yaş: 25
Mesaj: 18,754
Konuları: 2941
Thanks: 983
Toplam 1,234 Konusuna 2,832 Teşekkür Edilmiştir
Rep Gücü: 7064
Rep Puanı : 704432
Rep Seviyesi: YOSHİMATO RepstarYOSHİMATO RepstarYOSHİMATO RepstarYOSHİMATO RepstarYOSHİMATO RepstarYOSHİMATO RepstarYOSHİMATO RepstarYOSHİMATO RepstarYOSHİMATO RepstarYOSHİMATO RepstarYOSHİMATO Repstar
YOSHİMATO kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Varsayılan

10. (TRABZON) BÖLGE SINIRLARI

1. Karadeniz Sahil yolunun Piraziz-Sarp arasındaki yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.

2. Trabzon-Torul-Gümüşhane yolunun Torul Şehir Geçişindeki muhtemel heyelan tehlikesine karşı sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
3. İkisu-Şiran yolunun 12.km.sindeki heyelan nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.
4. Arhavi-Hopa-Sarp yolunun 19-34.km.leri arasındaki heyelan nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
5. Arhavi-Ortacalar yolunun 4-9.km.leri arasında, taş ocaklarının yoğun trafiği nedeniyle ulaşım servis yolundan sağlanmaktadır.
6. Akçaabat-Düzköy yolunun 19. km.sindeki heyelan nedeniyle ulaşım aralıklı olarak sağlanmaktadır.
7. Kireçhane-Ortahisar yolunun Cezaevi-Kireçhane arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle yol trafiğe kapalı olup, ulaşım Orta Mahalle yolundan sağlanmaktadır.
8. Yomra-Özdil-Yağmurdere yolunun 10.km.sindeki muhtemel heyelan tehlikesine nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.
9. (Rize-Güneysu)Ayrımı-Küçükçayır yolunun 21.km.lerindeki heyelan nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.
10. Trabzon-Gümüşhane yolunun; Trabzon-Torul arasındaki 41.km.sindeki Bağışlı mevkiinde muhtemel taş düşmeleri nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.
0 Aynı yolun, Trabzon-Maçka arasındaki kesiminin 12-14.km.leri arasındaki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.
11. Derecik-Akçaköy yolunun 12. km.sindeki heyelan nedeniyle ulaşım tek şeritten ve kontrollü olarak sağlanmaktadır.
12. Giresun-Çaldağ-İnişdibi yolunun 0-24.km.leri arasındaki yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle ulaşım 07.00-19.00 saatleri arasında aralıklı ve kontrollü olarak sağlanmaktadır.
13. Tirebolu-Gümüşhane yolunun muhtelif kesimlerinde muhtemel kaya düşmesi ve heyelan tehlikesi nedeniyle ulaşım servis yollarından sağlanmaktadır.
14. Pazar-Hemşin 16.km.sinde meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.
15. Beşikdüzü-İskenderli-Tonya yolunun 0-17.Km.leri arasındaki kesiminde sürdürülen yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.
16. Tirebolu-Torul yolunun 35-47.km.leri arasındaki kesminde yer alan Torul Barajındaki su tutma işlemi nedeniyle yolda meydana gelebilecek heyelan, çökme, oturma, vb. durumlara karşı yaya ve sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekmektedir.
17. Hopa-Borçka-Artvin yolunun 6-30.km.leri arasındaki heyelan nedeniyle ulaşım tek şeritten sağlanmaktadır.
18. Maçka-Torul yolunun (Kiremitli Mevkii) 5. km.sindeki yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.
19. Tirebolu-Eynesil tünellerindeki çalışmalar nedeniyle Tirebolu girişi ile Giresun-Trabzon il sınırı arasında ulaşım bölünmüş yolun bir kısmından iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
20. Ayrım-Küçükçayır yolu 10-20 Km.leri arasında dere tahribatı ve sel hasarları nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü sağlanmaktadır.
21. İyidere-İkizdere yolunun 10-35 Km.leri arasında dere tahribatı ve sel hasarları nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü sağlanmaktadır
22. Araklı-Dağbaşı yolunun 46. km.sindeki heyelan nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.
23. Yeşilova-Esiroğlu yolunun 2-3. km.leri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım Karşıyaka Mahallesi-Değirmenler Caddesi-Bülbüller Mevkii-Gündoğdu Mahallesi güzergahından sağlanmaktadır.
24. Of-Hayrat yolunun (6.km.sinde) heyelan nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.
25. Artvin-Erzurum yolunun 6. km.sindeki heyelan nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.
26. (Espiye-Tirebolu) Ayr.-Güce yolunun 10-11. km.leri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.
27. İskenderli-Tonya yolunun 18.km.de meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.
28. Giresun-Trabzon yolunun 51. km.sindeki (Espiye arıdurak tünel cıkışı) heyelan nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir kısmından iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
29. Gümüşhane-Bayburt yolunun 52. km.sindeki heyelan nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekmektedir.
30. Ayrım-Gürbulak yolunun 3. Km.sindeki heyelan nedeniyle ulaşım servis yolundan sağlanmaktadır.


.
.
.
YOSHİMATO Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla