04-29-2008, 07:24 PM
|
#27 (permalink)
|
|
|
Alıntı:
seckince tarafından gönderildi
-Haddim olmayarak- şunu söylemek istiyorum;ezberden okumasının veya kağıda bakarak okumasının her ikisinde de ayıp bi yön olduğunu sanmıyorum..Burada hiç kimsenin de bunu ayıplayacağını ve kendi din adamlarımızı alaylı konuma düşüreceğini zannetmiyorum..Ama 'kopya çekerek' yakışıksız bir hareket yapan bir 'bilgi hırsızı' öğrencinin eleştirilmesine 'Hocaefendiyi' kapak yapıp o kabahatin yönünü Hoca Efendi'ye doğrultan kişinin yaptığı yanlıştır ve yakışıksızdır..Benim diyeceğim budur..Yoksa ne Coolblue ne de bir başkası Hoca'larımıza haksız(!) yere bi suçlamada bulunmamıştır; -sanıyorum- bulunmaz da..Selamlar..
|
İşin tarjikomik kısmını söyleyip bu konuya nokta koymak niyetindeyim...Bu resimde ki hoca efendi Kur'an-ı Kerim'i alıp oradan okusaydı kimse birşey demezdi en azından Kur'an-ı Kerimden okuyor diyebilirdik...Ama olayı öyle bir hale getirmiş ki insanın şaşırmaması elde değil...Gizli kapaklı işler yapıyor izlenimi oluşturuyor insanın kafasında...''Kopya çeken öğrenci'' lafına katılıyorum ben...Kendisini bu duruma düşürmeseydi...Biz bu tür olaylarla sık sık karşılaşıyoruz.. Artık kızmayacağım..!

_Fazla birşey bilmene gerek yok haddini bil yeteR_
|
|
|