Yalnız Mesajı Göster
Eski 04-29-2008, 09:17 AM   #6 (permalink)
Üye Bilgileri
seckince
Banned

seckince kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2007
Konuları: 387
Toplam 247 Konusuna 572 Teşekkür Edilmiştir
Blog Başlıkları: 38
Rep Gücü: 0
Rep Puanı : 35138
Rep Seviyesi: seckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisi

Alıntı:
jackal tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Ülkedeki butun gazete ve televizyonlar haberini veriyor bunun neresi komplo anlamadım ben, üzmezin geçmişini yazmış arkadaş, bunların tamamı komplo değil heralde...
Evet özgeçmişi tabii ki komplo değil..Yakıştırılan olayın komplo olduğunu söylüyorum..
Adam 76 yaşında..Aileye yardım eden biri..Bir nevi abilik yani..Kol kanat germiş..Büyük ihtimalle işin içinde ideolojik bir düşmanlık yatıyor..Vakit Gazetesi çevresine yönelik olabilir..Veya Üzmez'in kendisine yönelik de olabilir..Kendisi eski bir milliyetçidir..
Zaten mahkeme sürecinde..Goygoycu medyanın nasıl da yargısız infaza hatta linçe yöneldiğine de dikkat çekiyorum..Böyle olayların toplum içinde olmadığını söylemiyorum ama Üzmez'in büyük bir komplo ile karşı karşıya olduğu da bir gerçektir..Yeni bir Müslüm Gündüz-Fadime Şahin olayı yani..Eeeee..Müslüman geçiniyorsan İslam'ın da kuralları var kardeşim..Komplolara maruz kalmamak için bu ilkelere riayet edeceksin..mahrem-namahrem kuralları diye bir şey var İslamiyette..Bana abi diyorlardı dersen komploya kurban gidersin..Din ne olursa olsun namahrem bir kadınla bir erkeğin yalnız başına birarada kalamayacağını söylüyor..Buna uymassan böyle komplolara kapı aralamış olursun işte..Kimbilir Fadime Şahin'de oldugu gibi kıza kaç lira para vaad edip de bu iftirayı attırmışlardır..Gerçi sonradan reddettiği yazılıyor gazetelerin bazılarında ama..iLkeli olacaksın kardeşim..Çünkü karşındaki muarızların ilkeli değiller..iLkeli davranmıyorlar..
seckince Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla