Yalnız Mesajı Göster
Eski 04-27-2008, 06:36 PM   #62 (permalink)
Üye Bilgileri
seckince
Yorumcu

seckince kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2007
Blog Başlıkları: 72
Rep Gücü: 430
Rep Puanı : 42562
Rep Seviyesi: seckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisi

CoolbluE;
Alıntı:
Benim bu Artist.Manken.Sosyete takımı diye nitelediğiniz topluluğu savunur yada yaptıklarını meşru kılan bir söylemime rastladınız mı??
Raslamadım evet..Bu tip bir yaşamı tasvib etmeyeceğinize inanıyorum ben şahsen..
Alıntı:
Şöyle bir şey demiştim...Kusura bakmasın kimse ama,metres yada dost kavramı neredeyse daha iyi ,çünkü iyi birşeymiş gibi gösterilmeye çalışılmıyor en azından toplumda...Ayıplanıyor hoş görülmüyor..
Yani bu ayıplama var evet..Ama şu toplumda aynı zamanda diğeri de ayıplanmıyor mu? Ama bence nikahlı olarak ve dini şartlar;karşılıklı rıza varsa diğer alternatif ayıplanmamalıdır.Karşılıklı rızaya dayalıdır.Bir ihtiyacın gereği olması;gibi şartlarda müsade olmalıdır..Müsade yani..Müsaade..Bunu sanki bir genel kuralmış gibi sunmak da yanlış..Yani zaten burda da bu niyeti eleştirmeye çalışıyorum..Yani sadece belli kriterlere bağlı bir 'müsaade' için bu derece karşı çıkışın gösterilme şiddeti bu konunun ne kadar yaygınlığı ile orantılı olmalı..Ama sanki İslamiyette genel kural birden fazla kadın almak ama bir kadın almak da sadece bir 'müsaade' imiş gibi lanse ediliyor..Siz böyle yapıyorsunuz demiyorum ama karşıt olanlarda böyle bir ima bulunmakta..İşte bunu eleştiriyorum..
Alıntı:
Ama bunun yaptıkları bir şekilde kılıfa sokuluyor işin üzücü tarafı Dinimize bağlanıyor...
Bu kişiyi şahsen tanıyorum..Kardeşleri de ahbabımdır..Kendi gerekçesini kendisi anlatmaktadır..Dürüst bir kişidir..Anlatmıştır..Takdir ediyorum..

Alıntı:
Yasalar zaten çifte standardı ortadan kaldırmak için oluşturulmuştur..Bilginize..
Teşekkür ediyorum..Öyle olmalı zaten...

seckin blog..seckince blog..seckin'ce blog..

Gördünüz mü...?
Seveceksiniz..
seckince Çevrimiçi   Alıntı Yaparak Cevapla