Yalnız Mesajı Göster
Eski 04-27-2008, 16:13   #61 (permalink)
Üye Bilgileri
CoolbluE
Bağımlı Üye

CoolbluE kullanıcısının avatarı

Giriş: Sep 2007
Rep Gücü: 365
Rep Puanı : 36264
Rep Seviyesi: CoolbluE Repin EfendisiCoolbluE Repin EfendisiCoolbluE Repin EfendisiCoolbluE Repin EfendisiCoolbluE Repin EfendisiCoolbluE Repin EfendisiCoolbluE Repin EfendisiCoolbluE Repin EfendisiCoolbluE Repin EfendisiCoolbluE Repin EfendisiCoolbluE Repin Efendisi

Alıntı:
seckince tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Eee...O 2. bir nikah mı yapmış? 2. bir nikaha izin vermiyor zaten..O da zaten öyle bir şey yapmamış ki..Yapamaz ki zaten..Ülkemizde 2.nikah yapılamaz ama birbiriyle anlaşmış ve birbirine razı gelmiş iki kişi bir yerde yaşayabilir..Bunun yüzlerce örneği de var..Bu örnekleri bana saydırtmayın şimdi..'Henüz nikah yapmayı düşünmnüyoruz' diye gazete sayfalarında arzı endam eden yüzlerce kişi var..Ama onlar artist,manken,sosyete takımından..Ama bu konuda geçen Mustafa Bey ise inançlı bir kişi olduğundan ve mendil değiştirir gibi eş değiştirmediğindendir kendisine yapılan eleştiriler..Ülkemizdeki yasayı ileri sürerken çifte standarta kaçmamak lazım..Meşru kelimesinin de anlamlarını bir kez daha incelemek gerek..Bakalım neymiş anlamı..
Benim bu Artist.Manken.Sosyete takımı diye nitelediğiniz topluluğu savunur yada yaptıklarını meşru kılan bir söylemime rastladınız mı??
Şöyle bir şey demiştim...Kusura bakmasın kimse ama,metres yada dost kavramı neredeyse daha iyi ,çünkü iyi birşeymiş gibi gösterilmeye çalışılmıyor en azından toplumda...Ayıplanıyor hoş görülmüyor..
Ama bunun yaptıkları bir şekilde kılıfa sokuluyor işin üzücü tarafı Dinimize bağlanıyor...

Yasalar zaten çifte standardı ortadan kaldırmak için oluşturulmuştur..Bilginize..

_Fazla birşey bilmene gerek yok haddini bil yeteR_
CoolbluE Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla