04-25-2008, 08:49 PM
|
#7 (permalink)
|
|
|
Alıntı:
seckince tarafından gönderildi
Çekmez..
Peki ahlaklı,faziletli,terbiyeli,karakterli,namuslu ve haysiyetli bir kişi kendi din adamı için;bir duayı avucuna yazdığı bir kağıttan okuyor diye;(şaşırmamak açısından;sınavda kopya çekiyor değil) avucundaki kağıttan okumuş ise şu sözü kendi hoca efendisi için söyler mi? Kendi dininin din adamını hakketmediği bir üslubla küçümsemeye kalkışır mı? şu şekilde bakın:
-
Kalkışmaz!! Bence yapmaz bunu..Yapmamalı..Burada Hoca Efendi'nin tahkir edilecek,ayıplanacak bir durumu yoktur..Ama bu düzende yetişen insanlar kendi dinini hor görüyor;kendi din adamını tahkir ediyor;kendi inancını tahfif ediyor..Sanki müslüman olmaktan çok rahatsızlar yaa!!
|
Sevgili seckince
Görüyorumki bir cümlemden başarıyla facia yaratmışsınız tebrik ederim.O sizin kendi yakıştırmanızdır insanları küçümsemek benim haddime düşmez.Hoca efendimize hiçbir yakıştırmada bulunmadım en azından kopya çeken öğrenciler kadar altını bizzat çizerek masum olduğunu söyledim.Ben insanları bu tarz sıfatlarla etiketlendirmekten haz duymuyorum kendinizle karıştırmayın beni de lütfen.
KaLbimin, ♥ Sonsuz ßir ALévin Tam 0rtasında ♥ KaLarak
๑ Tüm Dünya Duysun Diyé Haykırdıqı ๑
O “Séni Séviyorum”un Ték Muhatabısın Sén ♥ TaRGeT'im ♥
Bu mesaj en son " 04-25-2008 " tarihinde saat 08:52 PM itibariyle SveTLaNa tarafından düzenlenmiştir....
|
|
|