Yalnız Mesajı Göster
Eski 04-25-2008, 11:45 AM   #76 (permalink)
Üye Bilgileri
seckince
Banned

seckince kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2007
Konuları: 387
Toplam 247 Konusuna 572 Teşekkür Edilmiştir
Blog Başlıkları: 38
Rep Gücü: 0
Rep Puanı : 35138
Rep Seviyesi: seckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisi

Alıntı:
NarsiL tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Ateş hattı bölümünü kaldırın kurtulun.. Gündemdeki konular, yurtiçi haberler vs vs neyinize yetmiyor da ismiyle bile iki farklı görüşü birbirine düşürecek bir başlığa bel bağlıyorsunuz?
Son derece saçma bir bölüm, bu benim fikrim. Dışarıda küçücük atom kadar yüreği olan insancıkların bu bölümde Atatürk'e ve modern Türkiye'ye savaş açacak cüreti gösterdiklerine şahit oluyorum. Bir defa şikayetçi de oldum ama o konu kaldırıldı. İnternette Atatürk'e ve devrimlerine saldırıda bulunmanın resmi bir suç olduğunu üyelerinize - sorunsuzca ulaşacak nitelikte- anlatabilmeyi başardığınız ve bunun takibini yapabildiğiniz zaman girin derim Ateş hattına.. ;)
Düşüncenin iki taraflı anlaşılmamış olanından hayır gelmeyeceğinin farkında bir yönetici seçmenizi de tavsiye ederim.
tek taraflı yaklaşımlar..Burada aykırı bir topic açılırsa zaten bu hem konu bakımından hem de üye bakımından gerekli olan cezaya çarptırılmaktadır..İnsanların kızması,şikayet etmesi, konuların açılmasına değil ama fikirlerin yetersizliğine..Tıkanınca o zaman yasakla diyorlar..Ne munasebet efendim..Ateş Hattı bu sitenin ışığıdır..Karanlık bir köşkün pırıl pırıl yanan ışıklarıdır..Karanlık gecede suya vuran ayın şavkıdır..Kapatın bu bölümü demek gerçekleri görmemektir.Bu bölüme herkesin girmesi mecburi de değildir..Burada fikirlerin tartışılması neden başkalarının zoruna gidiyor..Her türlü fikir tartışılıyor burada..Burayı kapatın demek çözüm müdür yani? Varsa güvendiğiniz fikriniz gelin yazın ve ikna olalım..Gelmediniz diye sizi kimse eleştirmemektedir..Yazdınız diye de kimse 'niye yazdın' dememektedir..Yalnız fikir özgürlüğünü sindirememiş,anlamını kavrayamamış kimseler demektedir bunu..Çok yanlış yaklaşımlar..
seckince Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla