Yalnız Mesajı Göster
Eski 04-25-2008, 10:24   #73 (permalink)
Üye Bilgileri
seckince
Banned

seckince kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2007
Blog Başlıkları: 14
Rep Gücü: 0
Rep Puanı : 65555
Rep Seviyesi: seckince Repstarseckince Repstarseckince Repstarseckince Repstarseckince Repstarseckince Repstarseckince Repstarseckince Repstarseckince Repstarseckince Repstarseckince Repstar

Alıntı:
Anlatabildim mi?!..
Anladım..Tüm şahsıma yönelmenize karşın;benim anlamsal yönden eleştirilerimi kişisel gibi algılamalarınıza rağmen;eleştirmek istediğiniz davranışı şahsıma yapmanıza rağmen 'size saygı duyuyorum...' Ama sadece benim değil tüm insanlığın saygı duymadığı bağnazlık,dayatmacılık,zorlamacılık,yasakçılık,özg ürlük ve konuşma düşmanlığı huylarına saygı duymamı kimse beklemesin..Bir dayatmacı kimseye 'dayatmacı';bir zulümkar kimseye 'zalim';bir ditatöre 'diktatör' demek neden kabahat olsun ki? Yarası olan gocunur!!
Ayrıca benim şahıslarla değil zihniyetlerle ilgilendiğimi;şahısların kişilikleriyle işim olmadığını ama terimsel manada 'bazı olumsuz kişilik özelliklerini' tartışmak yanlısıyım..Yani kişilerin dayatmacı olması o kişinin bi özelliğidir..Bendeniz 'dayatmacı Ahmet'i dayatmacı Mehmet'i konuşup da bu ne biçim adam demiyorum,demem de..Ama dayatmacılar güzel değil derim...Dayatmacılık'a karşı çıkarım..Tüm dünyada da bu böyledir..Bizim özgülük için çalışmalarımız totalitarizm yanlılarını kızdırır..Ama biz totalitarizmin karşısındayız..Onu eleştiririz..Totaliter adamın şahsıyla işimiz yok..Ama onun bu baskıcı hastalığını eleştiriyoruz..Mesela doktor hastalıkları bilir kişiye tedavi uygular..Ama hastalığına,virüse karşı..Kişinin yaşamına karşı değil...Bilmem anlatabildim mi?
seckince Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla