Yalnız Mesajı Göster
Eski 04-25-2008, 09:40   #84 (permalink)
Üye Bilgileri
espedos
Gümüş Kedi

espedos kullanıcısının avatarı

Giriş: Mar 2007
Rep Gücü: 3764
Rep Puanı : 375921
Rep Seviyesi: espedos Repstarespedos Repstarespedos Repstarespedos Repstarespedos Repstarespedos Repstarespedos Repstarespedos Repstarespedos Repstarespedos Repstarespedos Repstar
espedos kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla

Alıntı:
efendikiz tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Siz daha hangi mesajda hangi değişikligi yaptıgınızı bilmiyorsunuz.
Rasgele yazıyorsunuz sonra tutup bize okuyun okuyun diyorsunuz .
Kastettigim o mesaj degildi .
Sizde haklısınız o kadar cok degişiklik yapıyorsunuz ki nerde ne yaptıgınızı unuttunuz artık .

Ayrıca benim yaşım cinsim kişisel bilgilerim sizi ilgilendirmez .
Yaşım sizden küçük olabilir ama
Emin olun ki beyin yaşım sizden daha fazla .
Hic degilse az ve öz konusabiliyorum , tek bi seferde yazabiliyorum , yanlıslık yaptıgım yeride direk hatırlayabiliyorum vs vs..

Sizinle hic bi konuda derdim oLmaz
Bide kisisel derdim mi olucak peh..

Seckince özür dilemek erdemliktir
Yaptıgımız yorumlar yanlıs algılanıyor
Nereye cekilse cekiliyor
Sonrada edilmicek laflar ediliyor / ediyoruz .

Bu kadar üstünde durmayın..
efendikiz,

seckince ağzını bırak. Madaem o değil neden bahsettiğin şeyi ortaya seremiyorsun? Kanıtı bırakın bana aklınızda kalan bir örnek verin diyorum onu da yapamamaktasınız. Çamurlarınıza devam etmeniz kişiliğinizi ortaya serecektir. Bahsettiğinin doğru olması halinde bile herhangi bir mantıklı suçlama olmaz. Yaş işte burada bunu anlamada önem kazanır. sen sevgili abin seckince'nin mesajlarını seyret.

Alıntı:
seckince tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Yok önemli bi husus değil benim için..Büyük bir zulüm ile;adeta bir soykırım mantığıyla uygulanmak istenen dinsel yoketme ameliyesinin bir kısmı olan başörtüsü zulmünün gündeme getirilişinde;tutup da ayetlerin tahrifine yönelerek;hadis-i şerifleri yok kabul etmeye çalışarak;hatta Peygambersiz İslam'ı savunur pozisyona girerek bu zulmün tahfifine sebebp olanlar varken diğer konuların üzerinde durmam mümkün değil zaten..Olay bu..

seckince,

aynı şeyi ısıtıp durmaktan vazgeç. Senin çelişkilerini kanıtlarıyla ortaya serebildiğim için intikam almak için havadan sudan şeyler yaratıp burada insanların önünde hayali suçlamalara girme. Yapabiliyorsan beni mantıkla altet.

Bana bazı arkadaşların yaptığı gibi ağzımdan çıkmamış fikirleri atma. PEYGAMBERSİZ DİN gibi ağır ithamlar senin ne kadar hayali bir tartışmada yer almakta olduğunu gösterir. Çocukluk yaparak çamur atacağına kendi kapının önünü süpür. Bu sizin gibi doğru düzgün tartışmaktan uzak, iftiracı kişilere de SON mesajımdır.

Mlklr

Br lsn gnlnd, br lmsm d
Br lsn gnlnd, br lmsm d br
Yn gld kr gnlr ny tsn blbllr
çm cr gndzlr, ykr

Yn gld kr gnlr ny tsn blbllr
çm cr gndzlr, ykr
Br lsn gnlnd,br lmsm d
Br lsn gnlnd br lmsm d br
espedos Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla