Yalnız Mesajı Göster
Eski 04-25-2008, 05:48 AM   #71 (permalink)
Üye Bilgileri
seckince
Banned

seckince kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2007
Konuları: 387
Toplam 247 Konusuna 572 Teşekkür Edilmiştir
Blog Başlıkları: 38
Rep Gücü: 0
Rep Puanı : 35138
Rep Seviyesi: seckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisi

Alıntı:
Panikatak tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Seninle tartismak icin belli bir birikime gerek yok..
Tek gerekli olan sabir..
Boyle bir konuda daha fazla tartismak istemiyorum
Aslinda seninle fikir alisverisinde bile bulunmak istemiyorum..
O yuzden iyi forumlar sana..
Ne alakası var sabır ile..Bendeniz düşüncemi yazıyorum..Saldırmak sözcüğünün kasdettiği mana eleştiri değil mi? DİRİLİŞ-MAK arkadaşımız da bunun mecazi anlamları vardır,kullanılırken o kasdedilmektedir diyor..Demek istiyor:
Alıntı:
DİRİLİŞ_MAK tarafından gönderildi
Gerçek anlam var, terim anlam var, "mecaz anlam" var, "yan anlam" var... Yazdıkların laf kalabılığından başka birşey değil...
Burda haklı..Benim dediğime katılmış yani:
Alıntı:
Bu kullanılmış olsa bile 'eleştirmek' anlamındadır..
Bizim de dediğimiz bundan başka bir şey değil..Aynısını söylüyor..Sonra da tutuyor kendisinin de tasdik ettiği bir söylemi 'laf kalabalığı' diye nitelendiriyor..Yani paragrafın uzun olmasını kasdediyorsa bi şey diyemem ama açıklamayı eleştiriyorsa yanlıştadır kendisi...Çünkü kendisi de aynı izahatı yapıyor..
Panikatak!! Aslında şahsınızı fikir teatilerini seven;polemikten kaçınmayan;fikri ve ufku açık bir kişi olarak biliyoruz.Efendim ben tartışmak,bilgi ve fikir alışverişinde bulunmak istemiyorum sözü bir facia bence..espedos bile kabul etmez bu yazdığını bence..bence tabii..
seckince Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla