Yalnız Mesajı Göster
Eski 04-24-2008, 01:48 PM   #77 (permalink)
Üye Bilgileri
laylayloom
Yorumcu

laylayloom kullanıcısının avatarı

Giriş: Feb 2008
Rep Gücü: 938
Rep Puanı : 93459
Rep Seviyesi: laylayloom Repstarlaylayloom Repstarlaylayloom Repstarlaylayloom Repstarlaylayloom Repstarlaylayloom Repstarlaylayloom Repstarlaylayloom Repstarlaylayloom Repstarlaylayloom Repstarlaylayloom Repstar
laylayloom kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla

Yanılıyorsunuz..Burada sizin samimiyetinizin ölçülmesi gibi bir çıkarımsama yapmışsınız ki kat'iyen öyle bir niyetim yoktur..Kasdım da yoktur..Gayet açık bir tümce kurdum:''Ama şuur önemli;inancın künhüne varmak önemli;samimi olmak önemli..'' Bu tümce neden zorunuza gitti anlamadım..Ne yani şuur,samimiyet ve inancın künhüne varmak önemsiz mi sizce? Dediğimi neden başka yerlere çekiyorsunuz?

Neden başka bir yere çekeyim ki yani hayatı forumda lafazanlık yapmak olan bir kişi gibi adledmeyin beni eski türkçe bir sözlük eşliğinde pc başında sizin için yaşlanacak ve sizin açılımlarınızı özümsemek adına kendime acımasızlık edecek değilim. İmaları çok da iyi anlarım zira bu konuda başarılıyımdırda. Kelimelerin oklarını nereye çekerseniz oraya gider. Siz kendinizi ifade edememiş olmamısınız? Bir kez olsun hatalarınızı kabul edebilecek bir erdem gösteremezmisiniz? "Ağa ben burda çuvalladım" demek ne yazık ki bir erdemdir günümüzde acı ama böyle. Siz anlaşılmaz olmak ya da kafa karıştırmak adına çaba harcıyorsunuz aleni olsanız inanın bizler de sizin gibi Alalhın kuluyuz anlarız.

Diğer yazdıklarınıza bir yorum yapmıyacağım..Gerekirse ileride o da gerekli görürsem belki yorumlayabilirim..Yorum hakkım saklı yani...

Pişirip pişirip önüme süreceğiniz bir şeyler yazmadım. Aksine sizin istifade etmeniz için yazdım. Ne zaman isterseniz yazın elbette insani sınırlar içersinde olduğu sürece katılımım söz konusu olacaktır.

Bu arada nickimi doğru kullanman hususunda da çok teşekkür ediyorum..Anlayışınız için mutlu oldum..Yani yanlış yazımlar hoş olmadığı için uyarmıştım..Dikkate aldığınız için teşekkür ediyorum..

Nickinizi emin olun bundan sonra doğru yazacağım.

Estağfirullah kelimesini ise kısaltarak estğf. diye yazmam hususunda da diyeceğim bir şey yok..Nasıl olsa kasdım anlaşılmıştır..Günah diye algıladığınız o kısaltmaya kadar bu seckin'in ne gunahları var..O bir şey değil..Sadece kısaltmadır..Çok önemli değil..Teşekkürler laylaylom uyarıların ve yorumların için..

Günah demedim sanırım yani demediğimi düşünüyorum. Ama doğru bulmadığım yönünde bir açıklama yapmıştım. Bunu ben yapıyor olsam hoş karşılanabilirdi ama yapan siz olunca şaşırtıcı olabiliyor.

Séni Séviyorum
Göкhánıм

laylayloom Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla